Spelersvrouw.nl
Vrijgezelle voetballers

Vrijgezelle voetballers

Een leven vol roem, geld, aandacht en spotlights. Voetballers weten niet beter dan dat ze de golddiggers van zich af moeten slaan. Velen kiezen er desondanks voor op relatief jonge leeftijd een gezin te stichten. Toch zijn er uitzonderingen. Welke voetballers zijn vrijgezel?Ruud Boymans

Ook aanvaller Ruud Boymans is weer op de markt, al lijkt hij niet zo snel weer een relatie te beginnen: „Sinds ik vrijgezel ben, is het voetballend stukken beter gegaan”, vertelde hij de kranten van De Persdienst. „Ik wil niet zeggen dat het daaraan ligt of zo, maar die vrijheid doet me wel ontzettend goed. Als je single bent, ontwikkel je je sneller als persoon. Je bent op jezelf aangewezen en moet het op eigen houtje zien te redden.”

Terence Kongolo

Hij geldt als één van de grootste talenten van Feyenoord en behoorde zelfs tot de WK-selectie in 2014. De loopbaan van Terence Kongolo gaat als een speer. Toch is de verdediger in de liefde nog rustig. In een interview met Feyenoord TV vertelde hij geen vriendin te hebben: ,,Dat mag nog niet van mijn moeder..”
David Neres

De duurste aankoop van de afgelopen jaren van Ajax gaat als vrijgezel door het leven. We schreven er dit artikel over. Neres leek namelijk wel gecharmeerd van Anouk Hoogendijk. Wie niet overigens…

Andre Onana

Nog een vrijgezel in de selectie van Ajax. Ook doelman Andre Onana heeft geen vriendin. De doelman vertrok al op 13-jarige leeftijd uit zijn geboorteland Kameroen om bij Barcelona te gaan spelen. Een vriendin scoorde hij evengoed nog niet.

Overzicht van de vrijgezelle voetballers in Nederland

Hedwiges Maduro

Ook Hedwiges Maduro is, zo stelde hij in 2013 in ieder geval, vrijgezel. ,,Op dit moment ben ik zelf single, maar ik heb ook relaties gehad”, schreef Hedwiges Maduro in een column voor Luxesh. ,,Voetballers trouwen vaak jong. Maar je ziet ook vaak dat ze snel scheiden. ik merk dat het heel moeilijk is om een goede vrouw tegen te komen. Heel veel vrouwen weten al wie je bent en wat je doet, waardoor ze meer kijken naar de voetballer dan naar de mens. Dat is dus lastig ,want je krijgt eigenlijk zoveel aandacht van ‘verkeerde’ vrouwen.” Maduro had eerder een relatie met model en Miss Nederland Melissa Sneekes, die zelf claimt een dochter te zijn van René van der Gijp. Voor Melissa had Maduro een relatie met Joyce.

Robbert Schilder

De meeste vrijgezelle voetballers zijn nog jong en zijn simpelweg nog niet ‘de ware’ tegengekomen. Wat dat betreft is Robbert Schilder anders. Hij kiest er bewust voor om vrijgezel te zijn: ,,Als voetballer is dat ideaal. Met een vriendin is alles maar op jou gericht. Op je voeding, je rust, je weekenden, je vrije dagen enzovoort. Van die kleine dingen waar je geen gedoe mee hebt als je alleen bent. Laat mij maar lekker mijn eigen keuzes maken”, vertelde hij het AD.

Thom Haye

De aanvaller van AZ is nog vrijgezel. ,,Sinds ik veel speel in de Eredivisie, merk ik wel dat ik meer aandacht krijg van meisjes, maar daar ben ik niet zo van onder de indruk”, vertelde hij VI eind 2014.

Xandro Schenk

Go Ahead Eagles-verdediger Xandro Schenk woonde een tijdje samen, maar is nu weer alleen, vertelde hij eind 2016 in Voetbal International. Schenk lijkt vrijgezel en zonder relatie.

Benjamin van Leer

Voor zover bekend is Benjamin van Leer nog vrijgezel. De doelman van Roda JC staat op foto’s die te vinden zijn op zijn Instagram vooral in het gezelschap van gespierde mannen, soms zelfs half ontbloot. Een vriendin is in geen velden of wegen te vinden.

Samuel Armenteros

We vermoeden dat Samuel Armenteros vroeger wel een relatie had, maar momenteel als vrijgezel door het leven gaat. We zien hem op social media veelvuldig met een zoontje, maar een vrouw aan zijn zijde ontbreekt op foto’s.
Mimoun Mahi

Of Mimoun Mahi weet zijn privéleven erg goed af te schermen, of de aanvaller van FC Groningen heeft momenteel simpelweg geen vriendin.

Oussame Idrissi

Datzelfde geldt eigenlijk voor Oussame Idrissi. Ook bij hem schittert een dame in zijn leven door afwezigheid.

Derrick Luckassen

De verdediger van AZ staat voor zijn grote doorbraak, maar in de liefde wil het nog niet zo vlotten. Het heeft er alle schijn van dat de back vrijgezel is.

Nemanja Gudelj

Voormalig NAC, AZ en Ajax-middenvelder Nemanja Gudelj plaatst zijn moeder en zusje op een voetstuk, maar een vriendin wist de Servische middenvelder nog niet aan de haak te slaan. Hij is naar eigen zeggen dan ook behoorlijk kritisch.

Arber Zeneli

Alleen in Heerenveen. Arber Zeneli kwam zonder vriendin naar Nederland, waar hij behoort tot de smaakmakers van de Friezen. Welke leuke dame verovert het hart van deze Zweed?

Lewis Baker

Zelfs de Engelse boulevardbladen slaagden er nog niet in Lewis Baker te spotten met een ‘wag’ of ‘girlfriend’. De middenvelder van Vitesse, gehuurd van Chelsea, is dan ook waarschijnlijk vrijgezel.

Mitchell van Bergen

Natuurlijk, hij is nog jong, het grootste talent van Vitesse. Maar je zou denken dat de vrouwelijke aandacht voor Mitchell van Bergen groot zou zijn. Desondanks heeft Van Bergen voor zover bekend nog geen vriendin.

Abdelhak Nouri

Hij is nog jong, maar aan aandacht van mooie meiden zal het hem niet ontbreken. Toch heeft Abdelhak Nouri maar één passie: voetbal. Een vriendin past daar voorlopig niet in.

2 comments