Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Yuki Tsunoda?

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 april 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Wie is de vriendin van Yuki Tsunoda? Veel fans van de Formule 1 vragen zich dit af nu de Japanse autocoureur door is gebroken in het wereldje, maar helaas lijkt het erop dat Yuki Tsunoda nog vrijgezel is.

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Yuki Tsunoda?

Yuki Tsunoda is in het jaar 2000 geboren in Kanagawa, Japan. Op 21-jarige leeftijd brak hij door namens AlphaTauri in het Formule 1 Kampioenschap 2021, nadat hij een jaar eerder werd gepromoveerd dankzij een titel in de Formule 2. Met name in Azië is hij ongekend populair.

Yuki Tsunoda vrijgezel

Om met de druk en de hoge verwachtingen te kunnen dealen, is Yuki Tsunoda een groot fan van yoga en meditatie. Hij heeft een erg sterke band met zijn vader, die zelf ook autocoureur is geweest en (bijna) altijd aanwezig is bij de races van zijn zoon. Helaas zien we naast Tsunoda senior dus nog geen vriendin van Yuki.

Vandaag de dag woont de in Japan opgegroeide Yuki Tsunoda in Zwitserland, zoals wel meer autocoureurs doen. Hij spreekt naast Japans ook vloeiend Engels en gaat in zijn vrije tijd vaak fietsen, klimmen, snowboarden of voetballen. Het moge duidelijk zijn dat als een dame zijn vriendin wil zijn, ze toch zeker ook wel sportief zal moeten zijn.

Yuki Tsunoda autocoureur AlphaTauri en Red Bull

Red Bull-adviseur Helmut Marko was na afloop van het debuut van Yuki Tsunoda in de Formule 1 lyrisch over ‘de Japanse Max Verstappen’. “Hij is een charismatische, grappige kerel met zijn kleine uiterlijk”, doelt de Duitser op het feit dat Tsunoda slechts 1.59 meter lang is. Vooral voor een autocoureur is dat bijzonder klein. “Ik denk dat hij heel erg positief is voor de Formule 1.”

“Hij wordt op geen enkele manier door deze uitspraken belast. Hij heeft een ongelooflijk zelfvertrouwen. Hij is alleen geïnteresseerd in vooraan rijden en de snelste zijn”, vervolgt Marko, geciteerd door GP Fans. “Vorig jaar kon men de naam ‘Tsunoda’ niet eens uitspreken, toen had iedereen het over Schumacher. Nu wordt ineens verondersteld dat hij volgend jaar bij Red Bull Racing rijdt.” Laten we hopen dat Yuki Tsunoda tegen die tijd dan ook een leuke vriendin aan zijn zijde heeft, op wie hij altijd kan bouwen.