Search

Heeft Robert Bozenik een vriendin?

Robert Bozenik lijkt nog geen vriendin te hebben. De spits uit Slowakije, die naar verluidt in de nadrukkelijke belangstelling staat van Feyenoord, is dus nog vrijgezel en heeft geen relatie.

Een vriendin voor Robert Bozenik

Robert Bozenik is in 1999 geboren in Terchová, in Slowakije. In zijn debuutseizoen in de Fortuna Liga scoorde hij gelijk dertien goals in 32 optredens, waarna hij – ook qua speelstijl – de bijnaam ‘de nieuwe Krzysztof Piatek’ kreeg. Piatek is een succesvolle Poolse spits die door AC Milan werd weggekaapt bij Genoa; laatstgenoemde aasde op Bozenik als opvolger.

Bij voetbalclubs is Bozenik dus al jarenlang erg gewild, maar bij de vrouwen wilde het nog niet lukken. Uit een blik op zijn Instagram blijkt dat de aanvalsleider vooral druk is met voetballen, en dus ook nog geen vriendin heeft gevonden.

Robert Bozenik is vrijgezel

In januari 2020 viel de naam van Robert Bozenik voor het eerst in één adem met Feyenoord. De Rotterdammers hebben met Frank Arnesen een creatieve technisch directeur in huis gehaald, en hij zou Bozenik als de ideale tweede spits achter de blessuregevoelige Nicolai Jörgensen zien.

Het is nog afwachten of de Slowaak zelf ook wel heil ziet in een transfer naar Feyenoord. In ieder geval zou een verhuizing naar Rotterdam ook een verbreding van de horizon zijn: wacht er in de Havenstad dan eindelijk de ware liefde op deze vrijgezel?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

About last game 🇸🇰⚽️🙏🏽 #slovenskisokoli

Een bericht gedeeld door Róbert Boženík (@robobozenik) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Neopísateľné momenty 🙏🏽⚽️🇸🇰 #slovenskisokoli

Een bericht gedeeld door Róbert Boženík (@robobozenik) op