Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Ricardo Rodriguez

Ricardo Rodriguez heeft een vriendin. De Zwitserse voetballer, die in de nadrukkelijke belangstelling van PSV stond, houdt haar echter bewust uit de schijnwerpers. Hoe dan ook zijn ze al jarenlang dolgelukkig samen. Inmiddels is Rodriguez te vinden in Italië bij FC Torino.

Inhoudsopgave

Dit is de vriendin van Ricardo Rodriguez

De vriendin van Ricardo Rodriguez duikt regelmatig op bij Instagram-foto’s van hem, maar een eigen account lijkt de knappe brunette niet te hebben. Wellicht met opzet, zodat ze niet alle (media)aandacht over zich heen krijgt.

We weten wel dat Ricardo er van houdt om samen met zijn vriendin op vakantie te gaan naar zonnige oorden. Eén van de gebruikelijke bestemmingen is Chili, en dat heeft een goede reden: aldaar is de moeder van Ricardo immers geboren.

Ricardo Rodriguez Zwitserse voetballer met roots in Chili

Naast Chileense roots, heeft Ricardo ook een Spaanse achtergrond. Daar is namelijk zijn vader geboren. Zelf zag de linksback voor het eerst het levenslicht in Zwitserland, en voor dat land komt hij dan ook met veel trots uit als international.

Zijn carrière begon bovendien in Zwitserland, bij FC Zürich. Al vrij snel maakte de verdediger voor een kleine 7,5 miljoen euro de overstap naar het Duitse VfL Wolfsburg, waar hij een geweldige periode zou kennen.

Tussen 2011 en 2016 speelde Rodriguez zes seizoenen lang wekelijks in de basis bij Die Wölfe. In 2017 nam hij zijn vriendin mee naar Italië, want hij tekende een contract bij AC Milan.

Ricardo Rodriguez oud-speler van AC Milan, interesse PSV

Helaas kon Rodriguez bij de Rossoneri een prima debuutseizoen niet doortrekken in 2019: inmiddels is hij op een zijspoor beland, en mag hij vertrekken. PSV heeft concrete interesse en hoopt hem en zijn vriendin te kunnen verleiden voor een overstap naar Eindhoven. Spannend!