Spelersvrouw.nl

Heeft Pablo Rosario een vriendin?

Pablo Rosario lijkt geen vriendin te hebben. De middenvelder is uitgegroeid tot de aanvoerder van PSV, maar op het gebied van de liefde lijkt hij dus nog een stukje minder succesvol: vermoedelijk is hij vrijgezel.

Pablo Rosario lijkt geen vriendin te hebben

Pablo Rosario is in januari 1997 geboren in Amsterdam. Hij speelde dan ook in de jeugdopleiding van Ajax, maar in de zomer van 2014 stuurde de club hem weg na een jaar met veel blessureleed, in de B1. “Ik vond het jammer dat ik weg moest, want ik had verwacht dat ik meer krediet had opgebouwd. Ik was het seizoen ervoor nog aanvoerder van de B2”, vertelde Rosario daarover aan de NOS.

Hij sloot daarom aan bij Almere City, waar het wél ontzettend goed ging. In juli 2016 verdiende Rosario zelfs een transfer naar PSV. Destijds had hij wél een vriendin, met wie hij samen ging wonen in Eindhoven. “Mijn vriendin kookt voor me en als ik thuis kom staat het eten klaar”, zei hij in het Algemeen Dagblad.

Pablo Rosario had wel een relatie

“Het klinkt misschien traditioneel, maar het is belangrijk voor een sporter. Ik weet dat ik focus moet houden. Iedereen en alles heeft me dat ingeprent en ik heb daar ook geen moeite mee. Ik praat nu makkelijk en lijk misschien zeker wat dat betreft, maar leer aan de andere kant ook graag. Van nature ben ik niet eens zo’n prater.”

Pablo Rosario heeft roots in Dominicaanse Republiek

Het lijkt er echter op dat de relatie die hij destijds had nu over is. Op de sociale media is namelijk niets te vinden over een eventuele vriendin. Wel is hij erg close met zijn ouders, die in de jaren ’90 vanuit de Dominicaanse Republiek naar Nederland afreisden.

In 2017 zei Rosario daar over: “Komende zomer staat voor ons een reis naar hun geboorteland op het programma en dat is voor mij pas voor het eerst. Ik  heb drie broers en vier zussen en zie ze ontzettend graag. Toch woon ik nu in Eindhoven omdat dat voor mijn carrière goed is.”

Hopelijk zal Eindhoven hem naast succes op sportief gebied ook iets om te vieren opleveren betreft de liefde. Dan kan er op de tribune van het Philips Stadion een meisje vol trots naar de captain van PSV kijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

H A P P Y N E W Y E A R 🎆

Een bericht gedeeld door Pablo Paulino Rosario (@pablorosario23_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

3 punten & SUPER TROTS OP ONZE DEBUTANT!! ❤️🔴⚪️

Een bericht gedeeld door Pablo Paulino Rosario (@pablorosario23_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️🙏🏿🙏🏿🙌🏿🙌🏿 #staystrongbrother

Een bericht gedeeld door Pablo Paulino Rosario (@pablorosario23_) op