Spelersvrouw.nl

Heeft Pablo Rosario een vriendin?

Pablo Rosario lijkt geen vriendin te hebben. De middenvelder maakte op 27 juli een droomtransfer naar OGC Nice, maar op het gebied van de liefde lijkt hij dus nog een stukje minder succesvol: vermoedelijk is hij vrijgezel.

Inhoudsopgave

Pablo Rosario lijkt geen vriendin te hebben

Pablo Rosario is in januari 1997 geboren in Amsterdam. Hij speelde dan ook in de jeugdopleiding van Ajax, maar in de zomer van 2014 stuurde de club hem weg na een jaar met veel blessureleed, in de B1. “Ik vond het jammer dat ik weg moest, want ik had verwacht dat ik meer krediet had opgebouwd

. Ik was het seizoen ervoor nog aanvoerder van de B2″, vertelde Rosario daarover aan de NOS. Hij sloot daarom aan bij Almere City, waar het wél ontzettend goed ging. In juli 2016 verdiende Rosario zelfs een transfer naar PSV. Destijds had hij wél een vriendin, met wie hij samen ging wonen in Eindhoven. “Mijn vriendin kookt voor me en als ik thuis kom staat het eten klaar”, zei hij in het Algemeen Dagblad.

Pablo Rosario had wel een relatie

“Het klinkt misschien traditioneel, maar het is belangrijk voor een sporter. Ik weet dat ik focus moet houden. Iedereen en alles heeft me dat ingeprent en ik heb daar ook geen moeite mee. Ik praat nu makkelijk en lijkt misschien zeker wat dat betreft, maar leer aan de andere kant ook graag. Van nature ben ik niet eens zo’n prater.”

Pablo Rosario heeft roots in Dominicaanse Republiek

Het lijkt er echter op dat de relatie die hij destijds had nu over is. Op de sociale media is namelijk niets te vinden over een eventuele vriendin. Wel is hij erg close met zijn ouders, die in de jaren ’90 vanuit de Dominicaanse Republiek naar Nederland afreisden.

In 2017 zei Rosario daarover: “Komende zomer staat voor ons een reis naar hun geboorteland op het programma en dat is voor mij pas voor het eerst. Ik  heb drie broers en vier zussen en zie ze ontzettend graag. Toch woon ik nu in Eindhoven omdat dat voor mijn carrière goed is.”

De oud-aanvoerder speelde in Eindhoven samen met Denzel Dumfries, Mario Götze, Marco van Ginkel en Cody Gakpo.

Op 27 juli 2021 maakte hij de overstap naar OGC. Kasper Schmeichel, Aaron Ramsey en Ross Barkley zijn ploeggenoten van hem.