Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Nikita Mazepin?

Wie is de vriendin van Nikita Mazepin? Veel mensen vragen zich dat af nu de knappe Rus keihard doorbreekt in de wereld van de Formule 1, maar het lijkt er helaas op dat de autocoureur nog vrijgezel is. In 2020 zorgde Mazepin nog voor ophef door op Instagram een video te plaatsen waarin hij een vrouw betast in de auto.

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Nikita Mazepin?

In de video zagen we hoe Nikita in een Porsche zit en zijn camera op de achterbank richt. Daar zit een wulpse dame, die Mazepin uit het niets vol bij haar borsten vastpakt. De video zorgde voor veel ophef, zijn Formule 1-team Gene Haas werd in de verlegenheid gebracht.

Nikita Mazepin in de problemen door betasten vrouw op video

Zij kwamen daarom destijds met een statement: “Haas F1 Team keurt het gedrag van Nikita Mazepin in het filmpje dat recent op zijn social media gepost is niet goed. Daarbij is het feit dat de video ├╝berhaupt op social media gepost is weerzinwekkend. De kwestie wordt intern behandeld en er zal op dit moment verder geen commentaar worden geleverd.”

Ook over de kwaliteiten van Nikita Mazepin als autocoureur zijn altijd al veel twijfels. Velen vermoeden dat hij enkel door Gene Haas is aangetrokken om de poen van zijn steenrijke vader, Dimitry Mazepin.

Autocoureur Nikita Mazepin is vrijgezel

Of het iets te maken heeft met zijn vrouwonvriendelijke handelingen weten we niet, maar alles wijst erop dat Nikita Mazepin momenteel geen vriendin heeft. Wel berichtte onder meer The Sun in 2016 over een relatie tussen Nikita en het Russische supermodel Alena Shishkova. Nikita was toen 17, Alena 24. De romance bleek dan ook van korte duur.

Hopelijk weet Nikita Mazepin zijn gedrag op en vooral buiten de baan spoedig te verbeteren, en wie weet gaat hij dan ook een leuke vriendin scoren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alena Shishkova (@missalena.92)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nikita Mazepin (@nikita_mazepin)