Spelersvrouw.nl

Dit is de bloedmooie vriendin van Nicholas Latifi!

Nicholas Latifi heeft nog niet heel lang een vriendin. De Iranees-Canadese autocoureur is enorm succesvol op de racebaan, maar ook buiten de racebaan heeft hij enorm gescoord.

Inhoudsopgave

Heeft Nicholas Latifi een vriendin?

Nicholas Latifi begon net als bijna alle autocoureurs zijn loopbaan in het karten. Tot 2012 was hij daarin actief, een jaar later was hij te zien in het Europese Formule 3-kampioenschap en via de GP2 en Formule 2 maakte hij in 2020 de overstap naar de Formule 1. Latifi sloot zich aan bij Williams, waar hij Robert Kubica afloste.

De hoofdsponsor van Nicholas Latifi is overigens Sofina Foods Inc., het bedrijf waarvan zijn vader Michael Latifi de CEO is. Een andere belangrijke sponsor van de autocoureur is de Royal Bank of Canada, één van de grootste banken van de wereld.

© Instagram

Nicholas Latifi was vrijgezel

De in Toronto geboren Nicholas Latifi stapte in 2020 over naar de Formule 1, waar hij op de grid veel bekende gezichten trof. Zo racete hij reeds tegen onder meer Charles Leclerc, Alexander Albon, George Russell, Lando Norris, Antonio Giovinazzi, Esteban Ocon, Max Verstappen, Carlos Sainz en Pierre Gasly in verschillende klassen.

Nicholas Latifi autocoureur Formule 1

“Het heeft iets vertrouwds, het zal de overgang makkelijker maken. Ik denk dat ik tegen 12 of 13 coureurs al eens geracet heb in diverse opstapklasses. Het wordt geweldig om met hen de grid te delen en tegen ze te racen”, zei Latifi daar over op de officiële website van de F1.

Zijn doel op het hoogste niveau is duidelijk. “Ik wil het gevoel hebben dat ik progressie maak, het maximale uit de auto haal in elke sessie en me er comfortabeler in voel. Ik heb in de F1 een goede maatstaf in George Russell. Hij zal het voordeel hebben, maar ik wil zijn tempo naderen en hem pushen en zo het team verder helpen.”

Hopelijk mag hij daarvoor in de nabije toekomst rekenen op de steun van een trouwe vriendin, maar voorlopig is Nicholas Latifi dus nog vrijgezel.