Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Naci Ünüvar

Naci Ünüvar heeft een vriendin. Het megatalent van Ajax houdt haar bewust zo veel mogelijk uit de (sociale) media, maar op Instagram plaatste hij toch één foto met haar samen. Dit seizoen is Naci verhuurt aan het Turkse Trabzonspor omdat hij nog weinig minuten kan maken in Ajax 1.

Inhoudsopgave

Vriendin van Naci Ünüvar

Doordat Naci Ünüvar er voor kiest om zijn vriendin te beschermen tegen alle media-aandacht, weten we niet erg veel over haar.

Het enige kiekje van hen samen op de Instagram van de jonge Ajax-speler dateert van halverwege 2019, dus we kunnen in ieder geval wel aannemen dat ze al een aardig tijdje samen zijn.

Naci Ünüvar speler Ajax

Naci Ünüvar behoort tot de meest talentvolle spelers van zijn lichting bij Ajax. Hij sloot in 2011 aan op De Toekomst in Amsterdam en debuteerde in december 2019 in het betaald voetbal, namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Een week later volgde ook al zijn eerste doelpunt in het profvoetbal.

Slechts een maand later mocht Ünüvar ook al zijn eerste minuten in Ajax 1 maken. Ünüvar verving generatiegenoot Sontje Hansen: hij was toen pas 16 lentes jong. Het was in een bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg en als invaller scoorde hij meteen de 7-0, uit een strafschop. Daardoor mocht hij zich de jongst debuterende doelpuntenmaker van Ajax aller tijden noemen.

© Instagram

Naci Ünüvar de ‘nieuwe Abdelhak Nouri’ genoemd

Naci Ünüvar wordt door kenners veel vergeleken met Abdelhak Nouri, de grote Ajax-belofte die door een hartstilstand in coma geraakte en moest knokken voor zijn leven, in plaats van ooit nog te kunnen voetballen.

Rafael van der Vaart zei ooit over Ünüvar in De Telegraaf: “Die positieve arrogantie is iets waar ik van houd. ‘Geef mij die bal maar, dan komt het goed’, stralen ze uit. En dat vind ik prachtig.”

Nu Ünüvar hard op weg is om definitief door te breken in de Eredivisie, kan het bijna niet anders dan dat we ook meer gaan horen van en/of over zijn vriendin. Wij zijn razend benieuwd!