Spelersvrouw.nl

Heeft Mohamed Ihattaren een vriendin?

Mohamed Ihattaren heeft nog geen vriendin. Binnen de lijnen scoort ‘Mo’ er bij PSV lustig op los, maar op het gebied van de liefde schoot hij dus nog niét raak.

Mohamed Ihattaren is nog vrijgezel

Gelukkig heeft Mohamed Amine Ihattaren nog meer dan genoeg tijd, want hij stamt pas uit 2002. Toen zag hij voor het eerst het levenslicht, in Utrecht. Hij sloot al op zijn negende jaar aan in de jeugdopleiding van PSV, waar hij ging spelen in de F’jes.

Mohamed Ihattaren groot talent van PSV

In maart 2018 zette Ihattaren zijn krabbel onder een eerste profcontract bij de Eindhovenaren. Hij speelde toen nog bij Onder 17. “Het is heel bijzonder om dit moment met al deze mensen mee te maken”, zei Ihattaren destijds, geflankeerd door de nodige familieleden en jeugdtrainers. Maar nog geen vriendin, dus.

“Zij hebben me allemaal geholpen om tot hier te komen. Meneer van Merode (PSV Jeugdopleiding, red.) kent me al sinds mijn begin bij PSV. Hij heeft me altijd gepusht. Ik wilde heel graag dat hij hier bij was. En thuis ging het al tijden over dit moment.”

Ihattaren was nog piepjong, maar barstte al van de ambities. “Ik wil een grote naam worden voor PSV en alle supporters. Dat is mijn droom. Sinds de F-jes heb ik hard voor dit contract gewerkt. Als ik dat blijf doen weet ik zeker dat de kans hier komt”, sprak hij uit.

Snelle doorbraak Ihattaren in eerste elftal PSV

En die kans kwam al snel, want in januari 2019 mocht hij zijn officieuze debuut voor PSV 1 maken. In de eerste speelrondes van het seizoen 2018/2019 ontwikkelde Ihattaren zich tot een regelmatige basisspeler, die zijn doelpunten al meepikt.

Helaas gebeurt dat dus nog niet onder toeziend oog van een trotse vriendin voor Ihattaren, op de tribunes van het Philips Stadion. Voorlopig lijkt Ihattaren zich vooral te willen focussen op zijn carrière. De rest komt later wel!

Dit bericht bekijken op Instagram

💜💎💫#NEMEZIZ 19 #DareToCreate #createdwithadidas @Made by Ihattaren😂

Een bericht gedeeld door Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren) op

Dit bericht bekijken op Instagram

You can hang out with me.

Een bericht gedeeld door Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren) op