Spelersvrouw.nl

Vriendin Leonardo Bonnuci

Martina Maccari is de vriendin van Leonardo Bonnuci

Martina Maccari is de vriendin van Leonardo Bonnuci. Het stel ontmoette elkaar voor het eerst in hun tienerjaren. Niet veel later waren ze een stel. Ze zijn in 2011 getrouwd en op dit moment hebben ze drie kinderen.

Leonardo Bonucci met stip één van Italië haar sterkste verdedigers aller tijden. Leonardo Bonucci werd geboren op 1 mei 1987 in de plaats Viterbo. Bonucci begon zijn carrière in de jeugd van Viterbese, waar hij na één seizoen de club verliest voor Internazionale. In zijn rijke carrière als voetballer heeft Leonardo Bonucci de nodige successen weten te behalen, met als absolute hoogtepunt natuurlijk het winnen van het EK in 2021.

Inhoudsopgave

De eerste jaren van Leonardo Bonucci

Leonardo Bonucci begon zijn carrière bij Viterbese. Een semi-amateurclub uit de stad waar hij is geboren en ook is opgegroeid. Niet veel later in 2005 werd Bonucci door de trainer Roberto Mancini opgehaald door FC Internazionale Milano zoals de club toen heette. Gezien de kleine selectie behoorde Bonucci vrijwel direct tot de selectie die het moest gaan doen dat seizoen.

Toch bleek, na enkele wedstrijden in de voorbereiding dat Bonucci toch niet hetgeen kon brengen waarna Mancini op zoek was. Al na één officiële wedstrijd voor zijn nieuwe club werd hij verhuurd aan Treviso waar hij in 40 wedstrijden 4 keer doel trof en vervolgens aan Pisa Calcio, waar hij 18 wedstrijden speelde en één keer wist te scoren.

Verkocht aan Juventus

Na door Inter te zijn verkocht aan AS Bari, werd hij in 2010 door Juventus gecontracteerd. De club die hem overnam voor een bedrag van 15,5 miljoen bood hem een contract aan van vijf jaar. In zijn eerste periode bij Juventus wist Leonardo Bonucci verschillende grote succes te behalen. Hij werd maar liefst 8 keer kampioen met de club uit Turijn, wist 4 keer de Coppa Italia te winnen en ook de Supercoppa Italiana ging maar liefst 5 keer naar ‘de oude dame’.

In zijn eerste periode speelde hij 227 wedstrijden voor ‘Juve’ waarin Leonardo Bonucci 13 keer wist te scoren. In juli 2017 maakte Bonucci de overstap voor maar liefst 40 miljoen naar AC Milan. Maar dit was van korte duur. Hij speelde maar 35 wedstrijden voor de club uit Milaan en vertrok in 2018 weer naar zijn oude liefde; Juventus. 

Bij Juventus speelde hij samen met Pirlo, Paulo Dybala en Matthijs de Ligt.

Interlandcarrière Leonardo Bonucci

Leonardo Bonucci is met verve een absolute sterkhouder te noemen als we het hebben over de nationale ploeg. Hij heeft inmiddels al meer dan 100 keer het blauw gedragen, waarin hij 7 keer wist te scoren. Zijn hoogtepunt met de nationale ploeg van Italië bereikte hij in 2021 toen ze ten koste van Engeland Europees kampioen werden.

Martina Maccari de vriendin van Leonardo Bonucci

Martina Maccari is de vrouw van Leonardo Bonucci. De twee stapten in 2011 in het huwelijksbootje en hebben samen 3 kinderen, Matteo, Lorenzo en Matilda. Martina Maccari is geboren is Siena op 19 november 1985. Martina Maccari werkte tot 2020 als model en werkt ze nu als makelaar.  Bekijk hier haar Instagram.