Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Jadon Sancho?

Wie is de vriendin van Jadon Sancho? Een vraag die vaak gesteld wordt, nu de Engelse voetballer van Borussia Dortmund en het nationale elftal van Engeland helemaal doorgebroken is in de wereldtop. Maar ondanks al zijn sportieve successen heeft hij geen vriendin: Jadon Sancho is nog vrijgezel.

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Jadon Sancho?

Jadon Sancho zag in maart 2000 voor het eerst het levenslicht in Londen. Op zevenjarige leeftijd werd de aanvaller al opgenomen in de jeugdopleiding van Watford, dat hem in 2015 verloor aan topclub Manchester City.

Bij de steenrijke Citizens was een doorbraak echter ver weg, doordat de club veel dure voetballers uit het buitenland haalde, en dus koos hij twee jaar later voor een transfer naar Borussia Dortmund. Helemaal in zijn eentje, ook zonder vriendin, verhuisde Jadon Sancho naar Duitsland.

Jadon Sancho speler Borussia Dortmund en Engeland

Het was een gewaagde zet, maar die pakte wel erg goed uit. Al snel debuteerde Sancho in de hoofdmacht, veroverde hij een vaste basisplaats en groeide hij uit tot een absolute smaakmaker. In zijn derde seizoen (2019/2020) werd Sancho zelfs de jongste speler van alle Europese topcompetities met minstens dertig doelpunten achter zijn naam.

De dribbelkont was toen 20 jaar, al snel volgde een contractverlenging als ultieme beloning. In de zomer die volgde werd de rechtspoot nog wel met een knappe jongedame gespot op een boot in de haven van Ibiza, maar dat bleek slechts een vakantieflirt te zijn. Geen vriendin voor Jadon Sancho, dus.

Jadon Sancho vrijgezel

Inmiddels is Sancho ook volwaardig international voor Engeland. Het gaat hem duidelijk voor de wind, want ook op het EK in 2021 is Sancho er bij. Helaas is de Londenaar dus wel nog altijd vrijgezel, maar het zal toch vast niet meer heel lang duren voordat Jadon Sancho naast een karrenvracht aan doelpunten en assists nu ook eens een leuke vriendin scoort?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jadon Sancho (@sanchooo10)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jadon Sancho (@sanchooo10)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jadon Sancho (@sanchooo10)