Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Gaston Pereiro

Gaston Pereiro heeft al jarenlang een relatie met zijn Uruguayaanse jeugdliefde. Zij kwam pas twee jaar na haar vriend naar Eindhoven, vanwege haar lopende studie in Montevideo. Pereiro woont al sinds medio 2015 in Eindhoven, waar hij speelt voor PSV, zijn vriendin kwam in 2017 onze kant op.

De vriendin van Gaston Pereiro

Vijf jaar geleden kostte het PSV ontzettend veel tijd en moeite om Pereiro over te nemen van Club Nacional, uit Montevideo. Toenmalig directeur Marcel Brands vertelde aan FOX Sports dat hij ‘talloze keren het idee had dat de onderhandelingen waren geklapt’. “We begonnen om half negen met de onderhandeling, maar om half tien had ik al het idee dat we er klaar mee waren.” Toch lukte het Brands en PSV uiteindelijk: Pereiro verhuisde naar Noord-Brabant. Maar zijn vriendin nog niét. De brunette studeerde nog in Montevideo en maakte pas in 2017 de overstap.

Pereiro en vriendin wonen samen in hartje Eindhoven

Ze wonen tegenwoordig samen in het centrum van Eindhoven. Verder gaan de twee tortelduifjes graag samen leuke dingen doen. Op Twitter deelt de verfijnde linkspoot bijvoorbeeld een kiekje van hen op een bootje in Giethoorn. Dat hebben ze in Zuid-Amerika natuurlijk niet. In het verleden reisden ze ook al samen naar onder meer Londen en Berlijn.

Hoewel het talent van Pereiro buiten kijf staat, is hij er niet in geslaagd een vaste basisplaats bij PSV te veroveren. Nog te vaak is hij te afwezig, als hij binnen de lijnen staat. Met zijn hoofd bij zijn vriendin? Het zou zomaar kunnen!

https://twitter.com/GastonPereiro/status/789487967660277760