Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Damil Dankerlui

Damil Dankerlui heeft een vriendin. De Nederlandse voetballer, die in de zomer van 2020 overstapte van Willem II naar FC Groningen, is al erg lang samen met haar en meldde vlak voor zijn transfer ook het heugelijke nieuws over de zwangerschap van zijn vriendin.

Inhoudsopgave

Vriendin Damil Dankerlui

Het lijkt erop dat Damil Dankerlui zijn vriendin bewust goed uit de media hiled. Hij plaatste wel een foto met haar samen rondom de bekendmaking van haar zwangerschap, maar taggt haar niet. Of ze heeft simpelweg geen sociale media-accounts, dat kan natuurlijk ook. Derhalve  is de naam van zijn knappe vriendin niet bekend.

Bij de foto van de onthulling over een klein jongetje in zijn vriendin’s buik schreef Damil Dankerlui: “Ik voel me gezegend om te kunnen vertellen dat er een blauw wondertje in ons leven gaat komen. We kunnen niet wachten! Dank aan iedereen voor deze mooie dag.”

Tegenwoordig lijkt hij er steeds meer open over te zijn. Hij deelt regelmatig foto’s samen met zijn liefde en taggt haar hier ook in, Sefanja Wattimury is de naam. En ze lijken erg gelukkig samen!

Damil Dankerlui voetballer FC Groningen

Damil Dankerlui speelde lang in de jeugdopleiding van Ajax, maar een doorbraak bij de Amsterdammers zat er niet in. Daarom koos de rechter vleugelverdediger, die ook als aanvaller uit de voeten kan, in 2018 voor Willem II. Daar deed hij het uitstekend, waarna in de zomer van 2020 een transfer naar FC Groningen volgde.

Destijds reageerde de geboren Amsterdammer op zijn overstap: “Ik wil hier echt iets moois neerzetten. Ik wil mensen inspireren. Groningen heeft een mooi stadion en een goed voetballende ploeg.” Directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen vulde aan: “Hij is een atletische en snelle speler met veel voetballend vermogen. Damil heeft de laatste jaren behoorlijk wat ervaring opgedaan en is nog relatief jong. Wij denken dat er nog veel rek in hem zit en we gaan er samen hard aan werken om dat verder te ontwikkelen.”

Ongetwijfeld gaan Damil Dankerlui en zijn vriendin zich opperbest vermaken in het hoge noorden!