Spelersvrouw.nl

Noa vd Bij is de vriendin van Cody Gakpo

Cody Gakpo heeft inmiddels zijn liefde gevonden. De aanvaller werkt hard aan zijn definitieve doorbraak bij PSV, en helaas had hij mede daardoor nog geen tijd gehad om zijn ware liefde te vinden in Eindhoven. Inmiddels is Cody al een tijd gelukkig met Noa en steunde hem in zijn tranfer naar het grote Liverpool Fc.

© Instagram

Inhoudsopgave

Noa vriendin van Cody Gakpo

Dit terwijl Gakpo de laatste maanden in recordtempo volwassen aan het worden is, zo vertelde hij eind 2019 al eens aan Voetbal International. Zo woont Gakpo sinds kort in een eigen huis, net buiten het centrum van zijn geboorteplaats Eindhoven.

“Daar was ik wel aan toe, de vrijheid van een eigen plek vind ik fijn. Thuis hoorde ik regelmatig: ‘Cody, zet die muziek wat zachter.’ Nu kan de muziek zo hard als ik zelf wil, niemand die er wat van zegt. Ik heb een paar keer bij de buren aangebeld, of ze er last van hadden. Ze hoorden het niet eens, dat komt goed uit”, lacht Gakpo.

Inmiddels zijn Noa en Cody al een paar jaar samen en is Noa zijn steun in alle tijden. Ook reisde ze mee naar het WK in Qatar van afgelopen winter.

© Instagram

Cody Gakpo ex-voetballer van PSV

“De grootste verandering van het op mezelf wonen? Dat ik mijn eigen eten moet maken. Gelukkig woon ik niet heel ver van mijn ouders, dus soms ga ik even snel terug om mee te eten.”

“Verder doe ik de dingen in het huishouden zelf: wassen, opruimen en schoonmaken. Ik heb nog geen vriendin, dus ik draai overal in m’n eentje voor op. Maar dat is prima, hoort bij het volwassen worden.”

Cody Gakpo is niet meer vrijgezel

Toch zou Gakpo er absoluut voor open staan als hij zijn droomvrouw tegenkomt. Wie weet gebeurt dat wel nog sneller nu de technisch vaardige aanvaller volop in de spotlights staat: steeds vaker is hij basisspeler bij jeugdliefde PSV. Hopelijk zal er spoedig een dame op de tribunes van het Philips Stadion zitten voor hem!