Spelersvrouw.nl

Victoria Koblenko, vrouw van Evgeniy Levchenko

Victoria Koblenko

Hun relatie kende een lange pauze en inmiddels zijn actrice Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko weer heel erg gek op elkaar. Beiden groeiden op in Oekraïne. Ze hadden vijf jaar lang, tot juni 2008, een relatie. Medio 2015 sloeg de vonk opnieuw over.

In die periode studeerde Victoria Politicologie naast haar rol als actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden. Later ging ze ook Ruslandkunde studeren in Leiden, maar haar groeiende bekendheid als tv-ster gooide roet in het eten. Evgeniy Levchenko is bekend als oud-speler van onder meer Vitesse en Fc Groningen. Na zijn carrière als voetballer werkte hij als model en analyticus.

Koblenko werd door Levchenko ook na de breuk nog ‘de liefde van zijn leven’ genoemd. Ze hielden goed contact. In 2015 bloeide de liefde weer op, een jaar later kregen ze samen een zoon.

Met wie de schone en fraaigevormde Oekraïnse daarna de lakens deelde wist ze goed geheim te houden, al werd eerder wel bekend dat DJ Don Diablo aangaf dat Victoria en hij ‘meer dan vrienden zijn’.

Victoria Koblenko voldoende in beeld

Aan aandacht heeft Victoria geen gebrek. Ze was afgelopen jaren onder meer te zien in Feuten, Van God Los en Bloedverwanten. Ook nam ze deel aan het vijfde seizoen van Wie is de Mol? De jacht naar de mol, Yvon Jaspers, bleek voor haar al snel mis te gaan. De afgelopen jaren speelde Koblenko rolletjes in films, series en presenteerde ze Spuiten en Slikken.

Ze doet daarbij weinig moeite om haar uiterst vrouwelijke rondingen te verbergen. Dat bleek onder meer uit de reportage in Veronica Magazine, waar ze volledig uit de kleren ging. In de nieuwste clip van Lil Kleine vertolkt ze tevens een opvallende hoofdrol:

Dank voor dit plaatje @FPBLDB pic.twitter.com/ewSs8DG7Xf

— Victoria Koblenko (@vkoblenko) 9 november 2014

@struisvanhuis ik was hier pic.twitter.com/rJ3kwPP9kQ

— Victoria Koblenko (@vkoblenko) 14 augustus 2014

1 comment