Spelersvrouw.nl

Veronica Bernabeu Rocamora vriendin Bjorn Johnsen

Veronica Bernabeu Rocamora vriendin Bjorn Johnsen

Veronica Bernabeu Rocamora is de vriendin Bjorn Johnsen. De twee zijn al een tijdje gelukkig met elkaar en aan het begin van 2018 heeft Johnsen dan ook de volgende stap gezet in de relatie. De spits vroeg zijn geliefde Veronica ten huwelijk. Het huwelijk van de twee staat gepland in de zomer van 2019.

Inhoudsopgave

Veronica Bernabeu Rocamora vriendin Bjorn Johnsen

Veronica Bernabeu Rocamora is de vriendin Bjorn Johnsen. Veronica en Bjorn leerden elkaar kennen toen Bjorn nog speelde voor het Bulgaarse Litex Lovech. Toen hij met die club op trainingskamp was, liep hij de beeldschone Veronica tegen het lijf. Inmiddels zijn de twee zo gelukkig met elkaar dat Bjorn er aan het begin van 2018 voor koos om zijn geliefde ten huwelijk te vragen. In de zomer van 2019 vindt het huwelijk plaats.

“Dit zijn herinneringen voor de rest van je leven”, vertelde Bjorn al aan het Algemeen Dagblad. Hij speelde op dat moment nog voor ADO Den Haag. “We voelen ons goed in deze stad. Als we hier nog een paar jaar konden blijven, zouden we dat graag doen. De keuze voor Den Haag is goed geweest voor mijn persoonlijke leven en voor mijn carrière. Ik ben gelukkig. Bij ADO heeft iedereen me gefeliciteerd en gevraagd wanneer de bruiloft is, dat zegt iets over de sfeer in het team. Ik hoop dat de hele ploeg straks komt.”

Bjorn Johnsen carrière

Bjorn Johnsen heeft het idee dat de liefde van de 27-jarige Veronica positieve gevolgen heeft voor zijn carrière als voetballer. “Het heeft zeker invloed op mijn spel, want ik kan me nu volledig op het voetbal focussen. Ik hoef me niet meer druk te maken om mijn leven daarnaast. De coach weet dat ik me alleen op ADO concentreer. Op het maken van goals en het helpen van het team zoveel als ik kan. Het is goed dat iedereen weet dat het persoonlijk goed met me gaat.”

En die goede prestaties hebben dan ook weer invloed op het verloop van zijn carrière. Zat Bjorn Johnsen in het seizoen 2017-2018 nog bij ADO Den Haag, is toen AZ zijn club geworden. Ook heeft hij er al een aantal interlands voor Noorwegen opzitten.

Inmiddels zit Johnsen zonder club nadat hij van AZ de overstap naar Zuid-Korea maakte en hierna vertrok naar Amerika. Sinds 1 januari 2023 zit hij zonder club 

Veronica Bernabeu Rocamora is te volgen via Instagram.