Spelersvrouw.nl

Vanessa Martins vrouw van Willian

Vanessa Martins is de vrouw van Willian Borges da Silva, of kortweg Willian, voetballer van topclub Chelsea FC. Ze zijn in 2011 getrouwd en kregen een jaar later een tweeling; twee dochtertjes.

Vanessa Martins vrouw Willian

Vanessa Rodrigues Martins gaf in 2011, toen ze 29 jaar was, haar ja-woord aan vriend Willian, toen 23 jaar. De ceremonie werd gehouden door zanger Léo Santana, een kennis van zowel Vanessa als Willian.

Vanessa Martins en Willian zijn getrouwd en hebben een tweeling

Een jaar later bekroonden de tortelduifjes opnieuw hun liefde, met de komst van een tweeling: op 9 februari 2012 zagen dochtertjes Manuella en Valentina voor het eerst het levenslicht.

Vanessa heeft lang gewerkt als advocaat, maar heeft inmiddels een eigen bedrijf genaamd WV Agency, dat branding- en sociale media-strategieën in elkaar zet voor klanten. Dat doet ze vanuit een kantoor in Londen, waar haar man Willian bij Chelsea voetbalt.

Willian Braziliaanse voetballer Chelsea FC

Willian Borges da Silva is in 1988 geboren in het Braziliaanse Ribeirao Pires. Hij begon al op zijn achtste met voetballen en maakte in 2016 zijn profdebuut bij jeugdliefde Corinthians. Al een jaar later trok hij voor 14 miljoen euro naar het rijke Shakhtar Donetsk, en in Oekraïne maakte voetballend Europa kennis met de dribbelkont.

Via Anzhi Makhachkala, dat zelfs 35 miljoen neerlegde, belandde Willian in 2013 bij Chelsea. Daar is hij in zes jaar tijd uitgegroeid tot een grote naam in de top van het voetbal. Hij is tevens vaste klant in het Braziliaanse nationale elftal, de Seleçao.

Bij Chelsea ligt Willian nog tot na dit seizoen vast, en of hij gaat verlengen is nog maar de vraag. Het zou dus zomaar kunnen dat de flankspeler en zijn vrouw Vanessa Martins het doopr hun zo geliefde Londen in de zomer van 2020 gaan verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gratidão à Deus por nos permitir viver mais essa copa e sermos campeões💓🏆🥇🙏🏽

Een bericht gedeeld door Vanessa Martins (@vanmartins_) op