Spelersvrouw.nl

Tulisa Contostavlos, ex-vriendin van Adnan Januzaj en Danny Simpson

Tulisa Contostavlos ex-vriendin Adnan Januzaj

Adnan Januzaj had in 2013 een korte relatie met het rondborstige model Tulisa Contostavlos. Ze is bekend van de Britse variant van X-factor. Januzaj zou het tevens hebben aangelegd met Melissa McKenzie.

Aanvankelijk trachtte Januzaj de relatie nog te ontkennen. In 2013 meldde zijn manager: ,,Adnan wordt door zijn vader kort gehouden, hij gaat zelfs niet uit”, liet hij weten.

,,Maar we waren op deze zaken voorbereid, dat zijn de zaken die gebeuren als je in de top van de Premier league speelt. En als er op zijn gedrag niets aan te merken valt, dan komen ze met dergelijke verhalen.”

Al snel werd toch duidelijk dat Adnan Januzaj een relatie had met Tulisa, die officieel Tula Paulinea Contostavlos heet. Tulisa is een bekende in de Britse roddelpers, met dank aan een sextape die aan haar wordt toegeschreven. Daarop is te zien hoe ze een man oraal bevredigd.

Ex-vriendin Adnan Januzaj: Tulisa Contostavlos

Tulisa is zeven jaar ouder dan Adnan en werd in 2012 door FHM UK uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Later sloeg ze een andere rijke man aan de haak: Costas Panayiotou en had ook al een andere voetballer tussen de lakens: Danny Simpson. In 2016 werd ze veroordeeld wegens het veroorzaken van een ongeluk onder invloed.

Januzaj was al eerder mikpunt van de Britse boulevardpers. Zo pakte The Sun uit met het verhaal van studente Melissa McKenzie. Ze beklaagde zich dat de stervoetballer haar – in joggingbroek en op basketschoenen – meenam op een afspraakje naar de goedkope restaurantketen Nando’s: ,,Ik ben in mijn hele leven nog nooit iemand zo gierig tegengekomen”, aldus Melissa in The Sun. Volgens de krant betaalde Januzaj 18 pond voor het etentje, en gingen ze daarna samen op hotel naar ‘The X Factor’ kijken. Daarnaast beweerde Emily Wademan dat er meerdere voetballers achter haar aan hadden gezeten, waaronder Adnan Januzaj. Ze had hem een berichtje gestuurd, waarop de aanvaller enkel een smiley had teruggestuurd en daar was de blondine niet van gediend.