Search

Topmodel Ann-Kathrin Brömmel, vriendin van Mario Götze

Bayern München aanvaller Mario Götze heeft sinds 2012 een relatie met de prachtige Ann-Kathrin Brömmel.

Dat Ann-Kathrin model is van beroep zal niemand verbazen. De mooie brunette wordt veelgevraagd voor shoots en commercials in het buitenland, waaronder Amerika. Dat zorgt wel voor druk op hun relatie, omdat de tortelduifjes elkaar maar weinig zien door hun drukke levens. Het Duitse Bunte stelde zelfs dat het hun relatie zou bedreigen.

Zover lijkt het echter niet, want Ann-Kathrin Brömmel fantaseerde begin 2016 openlijk over een huwelijk met haar knappe voetballer. ,,Ik ben daarin klassiek en ouderwets. Ik wacht tot Mario op zijn kniën gaat en me ten huwelijk vraagt”, bekende ze in een interview. ,,Mario is een echt familiemens. Hoe meer mensen er thuis zijn, hoe leuker hij het vindt.”

Ze ontkent bovendien dat Mario Götze een moederskindje is. Volgens Duitse boulevardpers zou de middenvelder erg aanhankelijk zijn naar zijn moeder Astrid, die zelfs tijdens hun liefdesvakantie op bezoek zou zijn gekomen. Ann-Kathrin ontkent dat de rol van haar schoonmoeder een issue is en zegt dat Mario Götze gewoon erg gesteld is op zijn familie.

Vriendin Mario Götze: Anna-Kathrin Brömmel

Ann-Kathrin is naast lingeriemodel ook zangeres en blogger. Met regelmaat deelt ze op haar populaire Instagram-account fraaie en schaarsgeklede foto’s. Ze wordt om die reden zelfs al ‘selfiekoningin’ genoemd. Wel krijgt ze daarbij soms kritiek, die haar te mager noemen. Oordeelt u zelf.

Regelmatig gaan de brunette en haar voetballer, die Duitsland in 2014 de wereldtitel bezorgde, op vakantie. In de zomer van 2015 dobberden ze op een groot jacht bij het Spaanse Ibiza, terwijl ze de jaarwisseling doorbrachten in miljonairsstad Dubai. Over geld hoeft Götze zich geen zorgen te maken. Hij zou naar schatting zo’n twaalf miljoen euro per jaar verdienen bij FC Bayern München, al had hij een paar jaar geleden de kans om te tekenen bij Manchester City, waar een contract van twintig miljoen euro per jaar voor hem klaar lag. Hij verkoos in Duitsland te blijven.


TAG