Spelersvrouw.nl

Tiziri Digne is de vrouw van Lucas Digne

Tiziri Digne is de vrouw van Lucas Digne

Tiziri Digne is de vrouw van Lucas Digne. Ze trouwde op 27 december 2014. Toen, speelde Lucas nog in Frankrijk bij Paris Saint-Germain. Eind augustus 2015 verhuisde het stel naar Rome. Luca Digne ging voetballen voor AS Roma. Hij was nog ploeggenoot met Kevin Strootman. Enkele jaren geleden is het stel bevallen van een zoon, zijn naam is Isaho, daarna kregen ze nog een jongetje. Foto’s van hun zonen zien we terug op het Instagram-account van Lucas Digne.

De Franse linksback werd op 13 januari 2022 verkocht aan Aston Villa. Om deze reden woont de familie Digne op dit moment in Birmingham.

Inhoudsopgave

Alles over Tiziri Digne

Tiziri ontmoette Lucas al op 16-jarige leeftijd. Op dat moment was hij jeugdspeler bij Lille. Naar haar middelbare school ging ze studeren aan de universiteit. Ze slaagde voor de opleiding ‘Rechten’ aan de universiteit van Parijs.

Nadat Tiziri haar opleiding succesvol had afgerond, wilde ze werken in de media. Ze ging werken bij de ‘France Télévisions-groep’. Toen die tijd beheerde dit bedrijf meerdere televisiezenders die te maken hadden met sport. Zo kwam Tiziri in contact met voetbal. 

Tiziri is fanatiek voetbalfan en kijkt de meeste wedstrijden van haar man in het stadion. Ze is al eens gespot met de vrouwen van de volgende voetballers: Philippe Coutinho en Ashley Young. 

Op haar Instagram-account zien we dat ze houdt van fitness, sport, familie en mode. De vrouw van Lucas Digne ziet er prachtig uit.

De carrière van Lucas Digne

Lucas Digne is geboren op 20 juli 1993 in Meaux, Frankrijk. Al vanaf jongs af aan is hij gek op voetballen. Hij voetbalde in de jeugd van Lille OSC, hier tekende hij op 27 juli 2010 zijn eerste profcontract.

In het seizoen daarna kwam de man van Tiziri Digne bij het eerste elftal. Op 28 januari 2012 maakte hij zijn debuut voor de Franse club. In totaal kwam Lucas Digne 62 keer voor de club uit, waarin hij 3 keer scoorde en 3 assist gaf.

Op 13 juli 2013 werd hij verkocht voor 15 miljoen euro aan Paris Saint-Germain. Hier speelde hij toen samen met sterren als: Zlatan Ibrahimovic, Edison Cavani en Kingsley Coman

In twee seizoenen kwam de Fransman 44 keer uit voor de club uit Parijs, hierin was hij goed voor 5 assist. Helaas, wist de man van Tiziri geen doelpunt te maken.

13 juli 2016 werd de linksback verkocht aan FC Barcelona voor een bedrag van 16,5 miljoen euro. Voor Lucas Digne was FC Barcelona zijn absolute droomclub. In 46 wedstrijden wist hij  2 keer te scoren en gaf hij 3 assist. Met onder meer Lionel Messi, Luis Suárez en Andrés Iniesta speelde Lucas Digne bij FC Barcelona.

Enkele seizoen later kocht Everton hem.

Deze club verkocht hem in januari 2022 voor een bedrag van 30 miljoen euro aan Aston Villa.

De interlandcarrière van Lucas Digne

De Franse linksback kwam uit voor alle jeugdelftallen van Frankrijk. Uiteindelijk, mocht hij op 5 maart 2014 zijn debuut maken voor het ‘grote’ Frankrijk. Op die dagen speelden ze thuis tegen Nederland. De wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door Frankrijk. Karim Benzema en Blaise Matuidi waren de doelpuntenmakers.

Lucas Digne mocht invallen voor Patrice Erva. Eén van de beste verdedigers die Frankrijk ooit gekend heeft. Ferland Mendy en Adrien Tuffert zijn concurrenten van Lucas Digne. Achterin speelde hij samen met Raphaël Varane en Benjamin Pavard.

Lucas Digne: vermogen en salaris

Sinds de Fransman bij Aston Villa speelt, is zijn salaris erop vooruit gegaan. Enkele jaren geleden verdiende hij ‘slechts’ 3 miljoen euro per jaar. Sinds hij bij Aston Villa voetbalt, verdient hij méér dan 8,9 miljoen per jaar. Lucas Digne heeft een geschat vermogen van 25 miljoen euro. Omdat hij zoveel verdient, is de kans groot, dat zijn vermogen de komende jaren gaat groeien.

Op de hoogte blijven van het liefdesleven van Lucas Digne? Volg ons dan op Instagram en Facebook.