Spelersvrouw.nl

Titi Madya vriendin Luciano Slagveer

Titi Madya vriendin Luciano Slagveer

Titi Madya is de vriendin van Luciano Slagveer. De twee zijn al even samen en hebben hun geluk bezegeld met de komst van een kleine. Titi Madya en Luciano Slagveer zijn dan ook de trotse ouders van zoontje Jaroah Revano. Uit zijn posts op social media blijkt al wel dat Slagveer heel veel voor zijn gezin over heeft. Zij zijn dan ook zijn grote inspiratie op het veld.

Inhoudsopgave

Titi Madya vriendin Luciano Slagveer

Titi Madya is de vriendin van Luciano Slagveer. Madya is één van de vriendinnen van die niet veel over zichzelf online heeft staan. Toch zijn er wel een paar dingetjes over haar bekend. Zo is ze natuurlijk de moeder van Jaroah Revano. Begin 2017 beviel ze van haar eerste kindje.

Volgens haar Facebook-profiel houdt Titi Madya zich bezig met een studie fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Daarnaast blijkt Titi ook niet in Nederland geboren te zijn. Ze is afkomstig uit Soerabaja (Indonesië). Hoelang de twee al precies samen zijn, is niet helemaal bekend. Maar in ieder geval al in 2016, toen Slagveer in de zomerstop vertelde: “Ik ga eerst met mijn vriendin op vakantie naar Thailand. Even het hoofd leegmaken, zodat we weer fris en fruitig aan de voorbereiding kunnen beginnen.”

Luciano Slagveer als voetballer

Luciano Slagveer timmert hard aan zijn voetbalcarrière. De rechtsbuiten kwam al op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van FC Emmen terecht, dat hem later doorstuurde naar sc Heerenveen. Daar maakte hij ook zijn debuut in het betaalde voetbal.

Na een aantal seizoenen bij Heerenveen gespeeld te hebben, vertrok hij naar België om bij KSC Lokeren aan de slag te gaan. Een groot succes werd dat nog niet, waardoor hij al werd uitgeleend aan FC Twente en FC Emmen. Ondertussen speelde Luciano wel al een aantal keer in jeugdelftallen van Oranje.

Titi Madya is te volgen via Instagram.