Spelersvrouw.nl

Tina Pardew vrouw van Alan Pardew

Tina Pardew is de vrouw van Alan Pardew, de Engelse voetbaltrainer van Eredivisieclub ADO Den Haag. In december 2019 verhuisden de twee samen naar Nederland, waar manlief voor een half seizoen tekende.

Inhoudsopgave

Tina Pardew vrouw Alan Pardew

Van Tina Pardew, die zelf de schijnwerpers het liefst ontloopt en aan haar man laat, weten we dat ze zich veel inzet voor het goede doel, waaronder de stichting van jeugdvriendin Evelyn Weightman, die zich inzet tegen kanker.

Man Alan Pardew heeft in Engeland al behoorlijk wat naam gemaakt. Als speler kwam hij uit voor Whyteleafe, Epsom & Ewell, Corinthian-Casuals, Yeovil Town, Crystal Palace, Charlton Athletic, Tottenham Hotspur (huurbasis), Barnet en Reading, maar de meeste furore maakte de in Wimbledon geboren oud-middenvelder als trainer.

Tina Pardew trainer ADO Den Haag

Zijn loopbaan als coach begon in 1999 bij Reading. Daarna stond hij langs de lijn als eindverantwoordelijke bij West Ham United, Charlton Athletic, Southampton, Newcastle United, Crystal Palace, West Bromwich Albion en sinds 2019 dus ADO in Den Haag.

Veel geruchten over affaires Alan Pardew

Geliefd was Pardew lang niet overal. Velen omschrijven hem namelijk als een ‘arrogante, zelfingenomen man’. Gelukkig zal zijn vrouw Tina Pardew daar wel anders over denken, want de twee zijn getrouwd en hebben kinderen op de wereld gezet.

Dit ondanks hardnekkige geruchten dat Alan een serieuze affaire heeft gehad met zangeres Natalie Reeves én met de vrouw van de IJslandse zakenman Eggert Magnusson.