Spelersvrouw.nl

Tim van Kippersluis vriend van Desiree van Lunteren

Tim van Kippersluis vriend Desiree van Lunteren

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Tim van Kippersluis is de vriend van Desiree van Lunteren, speelster van het vrouwenelftal van Oranje. De twee vormen samen een uiterst sportief en bovenal dolgelukkig koppel. En dat alles voor de Oranjeleeuwinnen.

Inhoudsopgave

Tim van Kippersluis vriend Desiree van Lunteren

Tim van Kippersluis is geboren in Almere, maar doorliep zijn opleiding in hoofdstad Amsterdam, op de Hogeschool. Hij volgde er Fysiotherapie en studeerde in 2008, na vijf jaar in de boeken te hebben gezeten, af. Halverwege zijn studie begon Tim al aan een job bij de nationale voetbalbond KNVB, en daar is hij 12 jaar later nog altijd werkzaam.

Bovendien begon de vriend van Desiree van Lunteren in 2009 zijn eigen fysiotherapie-bedrijf, dat is opgenomen in het verzamelgebouw van Veel Beter, waar onder meer diëtisten, performance-trainers en zelfstandige fysiotherapeuten zetelen. Mocht vriendin Desiree last van een blessure krijgen, is ze bij Tim dus zeker in goede handen. Om de liefde te vieren gingen ze onder meer al samen op vakantie naar het zonnige Spanje.

Desiree van Lunteren speelster SC Freiburg

Desiree van Lunteren komt ook uit Almere, dus het is goed mogelijk dat ze Tim van Kippersluis al van jongs af aan kent. Haar voetbaljeugd bracht ze door bij AZ, alvorens ze in 2012 via Telstar uiteindelijk bij het grote Ajax belandde. In 2018 verruilde Van Lunteren de damesploeg in Amsterdam na zes jaar dienstverband voor het Duitse SC Freiburg, een grote speler in de vrouwenvoetbalwereld.

Desiree van Lunteren vaste waarde Oranje Leeuwinnen

Verder maakte Van Lunteren al in 2012 haar debuut voor de Oranje Leeuwinnen. Ze behoorde ook tot de selectie die in 2017 Europees Kampioen werd, en werd toen al hartstochtelijk gesteund door vriend Tim. Ongetwijfeld zal dat tijdens het komende WK 2019 ook weer het geval zijn. Van Lunteren, rechtsbenige vleugelaanvaller van beroep, is namelijk door bondscoach Sarina Wiegman opgeroepen voor dat eindtoernooi in Frankrijk.

https://www.instagram.com/p/BvrPhTjnQAF/