Spelersvrouw.nl

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn getrouwd

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig zijn getrouwd

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 29 juni 2023

Op 27 juni 2023 zijn Thibaut Courtois en Mishel Gerzig getrouwd. Ze zijn getrouwd in het ‘Château de la Croix des Gardes’ in Cannes, Frankrijk. Dit fraaie herenhuis wordt gezien als één van de mooiste huizen in die regio. De bruiloft van Real Madrid keeper Thibaut Courtois mag wat kosten.

Inhoudsopgave

Ze hadden al 2 jaar een relatie

Thibaut en zijn kersverse vrouw Mishel Gerzig zijn samen sinds de lente van 2021. Mishel Gerzig, is een Israëlisch model met veel aanzien door haar mooie uiterlijk. De prachtige vrouw van Courtois werd geboren op 5 juni 1997.

Al op jonge leeftijd begon ze met haar modellencarrière. Ook als tiener zag ze er al prachtig uit.

Het lijkt fantastisch te gaan met het liefdesleven van Mishel en Courtois ze zijn net getrouwd! Het stel heeft nog geen kinderen, we verwachten dat ze daar binnenkort mee gaan beginnen.

Het turbulente liefdesleven van Thibaut Courtois

Over het liefdesleven van Thibaut Courtois kunnen we wel 20 A4’tjes schrijven. Hij had jaren een relatie met Marta Dominguez, het stel ging uit elkaar toen de Real Madrid-keeper vertelde dat hij meermaals vreemd was gegaan.

Samen met zijn ex-vriendin heeft hij twee kinderen. Ook had hij een affaire met de vriendin van De Bruyne toen ze nog een relatie hadden. 

Bekende gasten

Op de bruiloft van Courtios waren enkele bekende gasten aanwezig. Actrice Omer Nudelman was in ieder geval aanwezig. Of er ook voetballers van Real Madrid waren, is niet helemaal duidelijk.

Foto’s © Instagram @mishelgerzig & @thibautcourtois