Spelersvrouw.nl

Tessa Driessen vriendin van Sebastian Langeveld

Tessa Driessen is de vriendin van Sebastian Langeveld, een Nederlandse wielrenner die in 2019 fietst voor EF Education First Pro Cycling.

Inhoudsopgave

Tessa Driessen vriendin Sebastian Langeveld

Tessa Driessen is in 1988 geboren in Haarlem, dat ze verliet voor het Zuid-Hollandse Hillegom. In 2006 trok de blondine in bij haar vriend Sebastian Langeveld, iets verderop in Lisse. Met hem kreeg ze een zoontje genaamd Dean. Dat moment noemt Sebastian logischerwijs als het ‘mooiste en emotioneelste moment van zijn leven’.

Tessa is eveneens een echt familiemens, en is dan ook apetrots op haar zoon Dean en vriend Sebastian. Op Instagram deelt ze zeer regelmatig een leuke foto met de twee belangrijkste mannen uit haar leven. Verder gaat Tessa, als ze niet langs de wegen staat om haar geliefde toe te juichen, graag op stap met haar vriendinnengroep.

Sebastian Langeveld wielrenner EF Education First Pro Cycling

Sebastian Langeveld is sinds 2006, het jaar waarin hij werd verkozen tot belofterenner van het jaar, profwielrenner. Al snel daarna tekende hij een contract bij Rabobank, dat hij uiteindelijk in 2012 verliet voor het nieuwe GreenEDGE.

Twee jaar later ruilde hij GreenEDGE al weer in voor het Amerikaanse Garmin-Sharp (dat later het Cannondale Pro Cycling Team werd). Aldaar kende Langeveld een flinke vormdip, maar in 2017 herpakte hij zich door derde te worden in een spectaculaire editie van Parijs-Roubaix. In 2019 tekende hij bij onder toeziend oog van een trotse vriendin Tessa Driessen bij EF Education First Pro Cycling.

Sebastian Langeveld trots op vriendin Tessa en zoon Dean

De Leidenaar kan dus terugkijken op nu al een zeer fraaie carrière, maar het meest fier is hij nog altijd op vriendin Tessa en hun zoontje Dean.

“Trots ben ik op het feit dat ik een mooi gezin heb, uiteindelijk van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken en elke dag de moraal heb om er op training hard tegenaan te gaan”, vertelde Sebastian Langeveld al eens aan Blik op Lisse. En terecht, want het is een schitterend gezin!

Dit bericht bekijken op Instagram

Even een terrasje pakken met m’n miniberenichtje Kaat♡ #ilovebabies #trotseberetante #terrasje #jonggeleerd… #jemoethetnietdoen

Een bericht gedeeld door Tessa Driessen (@tessadriessen) op