Spelersvrouw.nl

Sylvie Meis, ex-vrouw van Rafael van der Vaart

Sylvie Meis ex vrouw Rafael van der Vaart

Sylvie van der Vaart mag met recht één van de meest toonaangevende spelersvrouwen van Nederland worden genoemd. De afgelopen jaren gaf zij de spelersvrouw een eigen imago. Niet langer is de vriendin van een voetballers een wulpse vrouw die op de kinderen past en de creditcard van manlief plundert, maar heeft zij een eigen carrière, bij voorkeur in de showbizz.

Toch leek het aanvankelijk, zo insinueerde Viktoria Koblenko eens, niet die kant op te gaan. Volgens Koblenko, zelf eveneens spelersvrouw van Evgeniy Levchenko, zou Sylvie Meis haar manager ooit opdracht hebben gegeven om voor haar een rijke voetballers te zoeken zodat zij zelf niet meer hoefde te werken. De vuilspuiterij van Koblenko is in ieder geval niet de werkelijkheid geworden, want de Bredase heeft een behoorlijke showbizzcarrière opgebouwd in met name Duitsland en poseert regelmatig in mode- en lingerieshoots.

Inhoudsopgave

Sylvie Meis had jarenlang een relatie met Rafael van der Vaart

Wat relatief onbekend is, is dat Rafael van der Vaart niet de eerste voetballer is die Sylvie Meis aan de haak sloeg. Zij hapte eerder toe bij Maarten Atmonikoro, oud-speler van NAC uit haar geboorteplaats. De relatie duurt twee jaar en daarna is de tijd rijp om het hogerop te zoeken. Sylvie richt haar pijlen op de hoofdstad.

Sylvie Meis ex-vrouw van Rafael van der Vaart

Geruchten te over: hebben Sylvie en Zlatan Ibrahimovic het nou wel of niet gedaan? Volgens laatstgenoemde is het antwoord duidelijk ‘ja’. In zijn biografie schrijft Zlatan dat hij kort iets heeft gehad met de Brabantse schone, die in die tijd wat kleine rolletjes speelt op televisie. Het avontuur tussen Sylvie en de Zweedse spits zorgt naar verluidt voor veel onrust in de kleedkamer, waar ook haar volgende en meest bekende nieuwe liefde rondloopt.

Sylvie legt het namelijk aan met Rafael van der Vaart, op dat moment één van de toptalenten van Ajax. Het stel wordt een glamourpaar en lijkt de perfecte match. Sylvie en Rafael vieren hun bruiloft in de volle publiciteit en lijken dolgelukkig. Ze krijgen samen zoon Damian en overwinnen de borstkanker die bij Sylvie geconstateerd wordt. Maar dan is het plotseling over. Het huwelijk tussen ‘de perfecte voetbalvrouw’ en ‘één van de meest sympathieke voetballers’ sneuvelt na een fatale oudjaarsavond, waarbij Rafael zijn vrouw zelfs zou hebben geslagen, zo stellen roddelbladen.

Terwijl haar ex-man Rafael het aanlegt met Sabia Bouhlarouz, begint Sylvie een korte relatie met de Franse miljonair Guillaume Zarka. De liefde is van zeer korte duur. Tot overmaat van ramp maakt de Fransman zijn scharrel in een interview met de grond gelijk. Daarna heeft ze nog verschillende korte relaties of affaires, die in de Duitse en Nederlandse boulevardbladen uitgebreid belicht worden.

Aardige weetjes over Sylvie

Met name de periode waarin Sylvie samen was met Rafael van der Vaart is bij het grote publiek wel bekend. Een stuk minder bekend is haar leven daarvoor. Wist u bijvoorbeeld dat Sylvie ooit schitterde als wulpse kasteelvrouw in de clip van de Belgische band Clouseau. Ze wordt daarin verleid door zanger Koen Wauters. De video is onderaan deze pagina te zien. Ze speelde daarnaast gastrollen in Goede Tijden, Slechte Tijden, Goudkust en Costa! Tot slot een toelichting op de fraaie rondingen die Sylvie ons telkens weer toont op strandfoto’s en in lingerieshoots voor Hünkemoller: haar cupmaat is volgens de Internet Fashion Database 75C. En ze mag dan de 30 ruimschoots gepasseerd zijn, het lijf van de Brabantse showbizzster mag er nog altijd zijn. Kijk zelf maar!

1 comment