Search
Suzanne Huurman clubarts van Go Ahead Eagles

Suzanne Huurman, de aantrekkelijke clubarts van Go Ahead Eagles

Plotseling was ze daar: Suzanne Huurman, de beeldschone clubarts van Go Ahead Eagles, die het hart van miljoenen Nederlandse voetbalfans sneller doet kloppen. De mooie brunette wordt vergeleken met Eva Carneiro, de voormalige clubarts van Chelsea.

En hoewel Huurman al sinds 2015 bij de club uit Deventer werkt, werd ze pas aan het begin van het seizoen 2016/2017 landelijk bekend en publiceerden kranten, websites en tijdschriften foto’s van haar waar ze met haar zachte handen, lieve stem en ontdeugende blik menig geblesseerde speler van de Eagles zich weer als herboren doet voelen. Commentator Koert Westerman verwoordde wat vele voetbalfans dachten: ,,Door zo’n clubarts laat je je graag behandelen..”

Het zorgde er zelfs voor dat Go Ahead-trainer Hans de Koning na het duel vooral vragen over zijn mooie clubarts moest beantwoorden. In De Telegraaf zei hij: ,,Suus is al een tijd bij ons, ze woont samen met onze keeperstrainer.”

Clubarts en fysio Go Ahead Eagles: Suzanne Huurman

Die gelukkige keeperstrainer zou dan luisteren naar de naam Sjoerd Woudenberg, die sinds 2014 bij de Deventer club actief is. Woudenberg had eerder de keepende dames van Ajax onder zijn hoede en werkte in de jeugdopleiding van FC Utrecht, Argon en KV Mechelen.

Onbekend is waar hij vriendin Suzanne Huurman heeft leren kennen en sinds wanneer ze een relatie hebben. Wel leert het Facebook-profiel van clubdokter Suus ons dat ze geboren is in het Braziliaanse Sao Paulo. Daar woonde ze enkele jaren, vanwege het werk van haar ouders. Ze studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, terwijl ze van origine Arnhemse is.

Op haar profiel sieren bovendien verschillende kiekjes van het sportieve koppel, zowel thuis, op vakantie als tijdens hun werk bij Go Ahead Eagles. In De Stentor gaf ze in 2015 al eens een interview, waar duidelijk werd dat ze niet alleen de looks maar ook de brains heeft. Naar eigen zeggen is Huurman namelijk zeer ambitieus. Laten we hopen dat Go Ahead-trainer Hans de Koning niet net als José Mourinho bij Chelsea zijn beeldschone clubarts de schuld geeft als er iets te vaak verloren wordt. Gezien de onderlinge vrolijke foto’s tijdens het promotiefeest zit dat voorlopig wel goed.

Check de beelden waarmee Suzanne Huurman in één keer de bekendste clubarts in de Eredivisie werd.

Meer foto’s van Suzanne Huurman hieronder:

Geplaatst door Suzanne Huurman op vrijdag 22 juli 2016

Geplaatst door Suzanne Huurman op dinsdag 29 maart 2016

Geplaatst door Suzanne Huurman op zondag 19 juni 2016

Geplaatst door Suzanne Huurman op donderdag 24 maart 2016