Spelersvrouw.nl

Susan Den Houting vriendin Bart Nieuwkoop

Susan Den Houting vriendin Bart Nieuwkoop

Susan Den Houting is de vriendin van Bart Nieuwkoop. Heel veel over wat zij in het dagelijks leven doet, is niet bekend. Bart Nieuwkoop heeft ook nooit echt te koop gelopen met het feit dat Susan zijn vriendin is, maar door een aantal kiekjes op hun social media-kanalen valt dat inmiddels wel op te maken.

Inhoudsopgave

Susan Den Houting vriendin Bart Nieuwkoop

Susan Den Houting is de vriendin van Bart Nieuwkoop. Alhoewel de ex-speler van Feyenoord zich niet snel uitlaat over zijn vriendin, is het duidelijk dat de twee elkaar hebben gevonden. Ze zijn ook al samen voordat Nieuwkoop echt bekend werd. Sinds 7 april 2013 hebben de twee een relatie.

Wat Susan Den Houting precies doet in het dagelijks leven, is een raadsel. We weten dat ze in Bergen op Zoom woont en dat haar social media-kanalen regelmatig gevuld worden met zomerse foto’s. Daarnaast is ze goed bevriend met Camee Remak, de vriendin van Sven van Beek. Met zijn vieren gaan ze dan ook regelmatig op pad en delen ze zelfs vakanties samen. 

Bart Nieuwkoop bij Feyenoord

Bart Nieuwkoop was een van de spelers van Feyenoord. De verdediger annex middenvelder maakte in 2011 de overstap van de jeugdopleiding van RBC Roosendaal naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Daar groeide hij langzaam uit tot één van de grote talenten van de Rotterdammers en werd hij al gauw gezien als een toekomstig opvolger van Rick Karsdorp.

In de zomer van 2021 vertrok de verdediger naar het Belgische Union Sint-Gilles. Hij heeft inmiddels 24 wedstrijden gespeeld voor de ploeg en heeft hierin 2 keer weten te scoren.

Toen Karsdorp er voor koos om naar het buitenland te vertrekken, greep Nieuwkoop zijn kans. Hij is een van de beste basisspelers onder trainer Giovanni van Bronckhorst geweest. Toen Bart vertrok naar België werd hij uiteraard vergezeld door zijn vriendin. Want alhoewel we niet heel veel weten over Susan, is één ding duidelijk: de twee hebben een heel sterke band.

Susan Den Houting is te volgen via Instagram en Facebook.