Spelersvrouw.nl

Stephanie Bertram Rose, vriendin van Gregory van der Wiel

Stephanie Bertram Rose vriendin Gregory van der Wiel

Naar verluidt had hij al eens ‘iets’ met Ellen Hoog. Gregory van der Wiel heeft smaak. Ook zijn nieuwste vriendin, Stephanie Bertram Rose, is begeerd en geroemd om haar fraaie uiterlijk. De Belgische schone waarmee hij een relatie heeft is een bekend model.

De vlam tussen de Oranje-international en Stephanie is vrijwel zeker in Parijs overgeslagen. In de stad van de liefde woont de Vlaamse brunette, net als Gregory, die voor Paris Saint Germain voetbalde.

En in tegenstelling tot het beeld dat vaak van graatmagere modellen bestaat, heeft Stephanie het getroffen met haar aanlokkelijke vrouwelijke vormen.. Stephanie Bertram Rose – Rosey voor intimi – is model voor Dominique models agency en Ford Models. Mocht het u interesseren, haar maten zijn: 1.70 meter lang, buste 86, 65 kilo schoon aan de haak, heupbreedte van 89 cm, wat neerkomt op maatje 34-36.

Oh ja, haar schoenmaat is 38, haar ogen zijn groen en haar krulletjes bruin én blond. Maar wij begrijpen dat u meer hebt met beeld, dan met tekst. Wees gerust, onderaan deze pagina treft u enkele fijne kiekjes aan van haar.

Stephanie Bertram Rose – Gregory van der Wiel

Die waren niet zo lastig te verzamelen, want zowel Gregory als Stephanie zijn nogal extravert. Ze delen lief en leed met de wereld via hun Twitter, Facebook en vooral Instagram-account. Vakanties, shoppen en uitgaan: vrijwel niets houdt het glamourpaar voor u verborgen.

Het schijnt dat Rosey er, net als Greg (Zlatan Ibrahimovic, verschillende rappers), wat bekende vrienden op na houdt. Zo werd popster Rihanna al gespot als stapmaatje van de Belgische.

In april 2014 kwam er het heugelijke nieuws dat Stephanie Betram Rose is ingetrokken bij Van der Wiel. Inmiddels is het stel niet meer van elkaar los te denken. Overal verschijnen ze samen en ook voor aanstaande transfers stapt Stephanie rustig met Van der Wiel in het vliegtuig om een nieuwe club uit te kiezen.

1 comment