Spelersvrouw.nl

Stephania Stegman vriendin van Marcos Alonso

Stephania Stegman is de vriendin van Marcos Alonso, een Spaanse voetballer van topclub Chelsea FC. Stephania is een bekend model uit Paraguay en vormt al jarenlang een setje met Marcos.

Stephania Stegman vriendin Marcos Alonso

Stephania Stegman is in 1993 geboren in Asuncion, in Paraguay. Haar doorbraak in de modellenwereld beleefde de knappe brunette in 2011, toen ze tot Miss Paraguay werd gekozen.

Stephania Stegman Miss Paraguay

Als gevolg mocht ze een jaar later haar land vertegenwoordigen op de Miss International 2011-verkiezingen in China, maar daar verloor ze in de finale van haar collega uit Ecuador.

Wel werd ze later in 2012 nog verkozen tot Miss Hispanoamerica, in Bolivia, en drie jaar later tot Miss Supranacional in Polen.

In haar vrije tijd houdt de vriendin van Marcos Alonso erg van reizen. Zo is ze al in onder meer Kenia, Thailand, de Seychellen en diverse Europese – vaak zonnige – landen geweest.

Marcos Alonso voetballer Chelsea FC

Marcos Alonso is in 1990 geboren in Madrid. Hij verliet de hoofdstad van Spanje echter al snel, om in 2010 te verhuizen naar Engeland. Daar sloot de linkspoot aan in de jeugdopleiding van Bolton Wanderers.

Via Sunderland en Fiorentina belandde Marcos Alonso in 2016 bij Chelsea, in Londen. Hij had toen zijn Stephania Stegman al een tijdje aan zijn zijde. Tegenwoordig wonen de twee samen in de hoofdstad van Engeland, waar ze dolgelukkig zijn samen.

Het contract van Alonso loopt nog tot medio 2023 door bij The Blues, dus vermoedelijk zullen hij en vriendin Stephania Stegman er ook nog wel even blijven wonen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Gettin ready for pre season like #splash ☀️✌

Een bericht gedeeld door Marcos Alonso (@marcosalonso28) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Partidazo en @wimbledon con mi ❤️

Een bericht gedeeld door Marcos Alonso (@marcosalonso28) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Buen día!! Les deseo feliz domingo a todos!! ❤️

Een bericht gedeeld door Stephania Stegman (@stephistegman) op

Dit bericht bekijken op Instagram

◾️ ◾️ @athleticdgo Fotografo @jlbeneyto Make up: @hugoq.makeup Stylist: @harmandoramirez PR: @elmisreyes

Een bericht gedeeld door Stephania Stegman (@stephistegman) op