Spelersvrouw.nl

Sophie de Boer, de beeldschone parel van het veldrijden

Sophie de Boer is de beeldschone parel van het veldrijden. Ze is knap, gespierd, beresterk en razendsnel. Sophie de Boer is niet alleen een groot talent wat betreft het veldrijden, maar heeft ook nog eens haar looks mee.

Inhoudsopgave

Sophie de Boer veldrijdster

Sophie de Boer is één van de talentvolle veldrijdsters die Nederland rijk is. Plotseling was ze daar. Althans, plotseling was ze bekend en leerde Nederland haar kennen. Want in het veldrijden is Sophie de Boer al enige tijd een bekende naam. Maar pas na haar optreden bij Tour du Jour, waar ze Wilfred Genee met een mond vol tanden deed staan, kent heel Nederland haar. Het was namelijk wel een bijzonder stukje televisie.

De normaal zo makkelijk pratende Genee viel helemaal stil toen hij oog in oog stond met de mooie Sophie. Hij vond haar zelfs knapper dan Puck Moonen vertelde hij haar. En wat deed Sophie? Die lachte even lief naar hem en liet zich er verder niet door afleiden.

Sophie de Boer niet langer vrijgezel

Sophie de Boer heeft inmiddels een vriend. Lange tijd leek ze vrijgezel, maar op Instagram heeft ze de laatste tijd meerdere foto’s geplaatst met de liefde van haar leven. Het gaat om Rutger Gilles en het is duidelijk dat de twee dolgelukkig met elkaar zijn. De in Friesland geboren Sophie, die is opgegroeid in Twente en tegenwoordig in Amsterdam woont, had ook altijd een goede band met haar coach Camiel van den Bergh.

“Het klikte direct goed tussen ons”, vertelde De Boer al eens in gesprek met BN/De Stem. “Het lijkt soms wel of we een relatie hebben, zo vaak hebben we contact.” Sinds kort is echter duidelijk dat Camiel niet langer de coach is van Sophie. Naast veldrijden heeft De Boer ook een studie communicatie en informatie wetenschappen afgerond.

Sophie de Boer is te volgen via Instagram.