Spelersvrouw.nl

Sonia Maria Mixalaki de vriendin van Georgios Giakoumakis

Sonia Maria Mixalaki is de vriendin van Georgios Giakoumakis, een Griekse voetballer die in de zomer van 2020 tekende bij VVV-Venlo. Hij kwam toen over van AEK Athene uit zijn geboorteland. Na één seizoen verruilde hij VVV-Venlo voor het Schotse Celtic.

Inhoudsopgave

Sonia Maria Mixalaki vriendin Georgios Giakoumakis

Sonia Maria Maxalaki is een zwartharige beauty die er van houdt om de wereld te ontdekken. Soms met haar vriendinnen, soms met vriend Georgios Giakoumakis. Verder werkt ze graag aan haar tan op de Griekse stranden en zegt ze niet vaak ‘nee’ tegen een lekker glaasje wijn.

Georgios Giakoumakis Griekse voetballer

Georgias Giakoumakis is in 1994 geboren in Heraklion, in Griekenland. Zijn vriendin Sonia Maria Mixalaki komt daar ook vandaan. De spits doorliep de jeugdopleidingen van PO Atsaleniou en Platanias, alvorens hij via AO Episkopi in 2017 bij de nationale topclub AEK Athene belandde.

AEK verhuurde hem eerst nog een jaar aan OFI Kreta, daarna werd hij eerste spits in Athene. Toch vertrok Giakoumakis in 2019 opnieuw op huurbasis: nu naar Gornik Zabrze uit Polen.

Georgios Giakoumakis oud-spits VVV-Venlo

En in 2020 volgde een permanent vertrek: op 25-jarige leeftijd tekende de Grieks international voor twee seizoenen bij VVV in Venlo. Bij zijn perspresentatie, met vriendin Sonia Maria Mixalaki aan zijn zijde, sprak hij uit: “Ik volg het Nederlandse voetbal al mijn hele leven. Ik hou van de aanvallende speelstijl in de Eredivisie. Zelf wil ik me graag bewijzen in Nederland. Niet alleen door te scoren, maar door belangrijk voor het team te zijn, op welke manier dan ook. Ik ben heel blij dat VVV-Venlo me die kans geeft.”

En technisch directeur Stan Valckx van VVV vulde aan: “Georgios is een centrumspits met lengte én snelheid, expliciet een type spits waar we nog naar op zoek waren. Iemand die in onze speelstijl past, die uit te voeten kan met veel ruimte achter de laatste linie en die complementair is aan de aanvallende kwaliteiten die we reeds in huis hebben.”

Hoe dan ook zullen Georgios Giakoumakis en zijn vriendin Sonia Maria Mixalaki enorm gaan genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft!