Spelersvrouw.nl

Sofija Milosevic is de vriendin van Luka Jovic

Sofija Milosevic is de vriendin van Luka Jovic, de spits van Fiorentina en het Servische nationale elftal. Luka is vader van twee zoon. Voorheen was Luka gelukkig met het Servische model Andjela Manitasevic.

© Instagram

Inhoudsopgave

Andjela Manitasevic ex-vriendin Luka Jovic

Andjela Manitasevic is een Servisch model. Ze leerde Luka Jovic in 2014 kennen, en al heel snel sloeg de vonk tussen hen helemaal over. Ze kregen een relatie en bekroonden de liefde in februari 2019 met de geboorte van hun eerste kindje: Luka Jr. zag voor het eerst het levenslicht in een kliniek in Servië. Helaas heeft deze relatie geen stand kunnen houden en is het stel al een paar jaar uit elkaar.

In haar vrije tijd gaat Andjela graag op reis naar warme vakantielanden, of trekt ze de sportschool in om haar afgetrainde lichaam bij te houden. Verder zit de beeldschone blondine regelmatig op de tribune om haar liefje Luka toe te juichen.

Luka Jovic oud-speler van Real Madrid

En dat doet ze tegenwoordig in het kolossale Bernabeú, want Jovic staat onder contract bij Real Madrid. De Koninklijke legde zo’n 60 miljoen voor de goaltjesdief neer om hem weg te kapen bij Eintracht Frankfurt, uit Duitsland. Daar maakte de 21-jarige Luka 29 goals in 53 officiële wedstrijden voor de traditionsverein.

Jovic speelde al voor Rode Ster Belgrado, Benfica en Eintracht Frankfurt

Eerder speelde hij ook al voor Rode Ster Belgrado en SL Benfica. De aanvaller tekende in juni 2019 voor maar liefst zes jaar (!) bij Real.

Voor vriendin Andjela zal de verhuizing van het kille Frankfurt naar het zonnige en bruisende Madrid ook vast niet heel vervelend zijn. Ongetwijfeld zal ze de nodige tijd aan het zwembad of op de Spaanse stranden gaan spenderen. Samen met haar grote liefde Luka, en haar kleine liefde Luka Jr!