Silvia van Barneveld, vrouw van Raymond van Barneveld

Silvia van Barneveld is de vrouw van Raymond van Barneveld. Hun relatie kende flinke ups en flinke downs, maar toch zijn ze nog altijd samen met elkaar. Samen hebben ze twee kinderen: Daisy en Patty. Uit een eerdere relatie heeft Sylvia nog zoon Mike.

Silvia van Barneveld vrouw Raymond van Barneveld

Silvia van Barneveld is de vrouw van Raymond van Barneveld. De twee stapten in 1995 in het huwelijksbootje. Hun huwelijk doorstond sindsdien flinke stormen, maar nog altijd zijn ze samen. Barney was namelijk niet altijd monogaam, zo gaat het verhaal. Zijn affaire met Heslie werd breed uitgemeten in de roddelbladen: “Hij is een nacht bij me geweest. Je zou het een onenightstand kunnen noemen, ja. Ik vond hem geweldig. We hadden elkaar op een gala ontmoet. Ik liep in de bediening en ik maakte hardop grapjes over wie Barney nou wel was. Toen bleek Raymond gewoon naast me te staan. En zijn pijlen raakten meteen mijn hart”, vertelde minnares Heslie in Privé.

“Natuurlijk stuurden we elkaar wel eens stoute sms’jes en ook op MSN waren we ondeugend”, gaat de knappe Molukse verder. Hoewel Van Barneveld uiteindelijk koos voor zijn gezin, kreeg het slippertje een naar staartje toen de ex-vriend van Heslie hem chanteerde met een vermeende sextape die van de escapade zou zijn gemaakt.

Raymond van Barneveld en zijn vriendin

Silvia van Barneveld, de vriendin en vrouw van Raymond van Barneveld, bleef echter altijd achter haar man staan. Ze streek keer op keer over haar hart bij het overspel en de humeurige buien van de darter. Die vertelde in een interview met het Algemeen Dagblad dat het darten voor hem een flinke schaduwzijde heeft: “Soms heb ik het idee dat ik jaren een burn-out heb, maar daar kan ik niet aan toegeven, want ik moet doorgaan. Ik kan moeilijk vragen of mijn vrouw en dochter de zaak even een jaartje overnemen. Normaal gesproken kon ik in augustus lekker op vakantie naar Spanje, maar nu staan er twee toernooien gepland. Mensen die de krant lezen, zien alleen wat wij verdienen en vragen zich af wat ik loop te zeiken. Maar is mijn leven wel zo mooi als ik alleen maar in vliegtuigen, taxi’s en hotels zit? De hele dag met mijn telefoon in mijn hand omdat ik me rot verveel. Het is een eenzaam bestaan.”

Daarnaast is Van Barneveld diabetes-patiënt: “Ik ben gewoon ziek, al zie je het niet aan me. Soms heb ik ijs- en ijskoude handen, terwijl het zweet van mijn hoofd stroomt. Dat doet stress met mij als suikerpatiënt. Ook mijn hartslag gaat omhoog. Ik probeer het met andere voeding op te lossen, maar op de een of andere manier krijg ik het niet onder controle.”

Vrouw Barney overvallen
Silvia van Barneveld kreeg onlangs wederom een zware klap te verwerken. Terwijl haar geliefde in Engeland was, werd zij in hun huis in Den Haag overvallen. Silvia hield meerdere blauwe plekken over aan het incident, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. “Ze heeft voor haar leven gevreesd. (…) Ik ben woest dat er mensen zijn die mijn vrouw dit hebben aangedaan”, vertelde de darter later aan RTL Nieuws.

Silvia van Barneveld is te volgen via Facebook.