Spelersvrouw.nl

Siham, de vriendin van Ricardo Kishna

Siham vriendin van Ricardo Kishna

Daar is ze dan: Siham van Ombergen, de vriendin van Ricardo Kishna. Lang bleef ze anoniem, tot ze poseerde met drie mede-spelersvrouwen en de paparazzi lucht van haar kregen.

Afgelopen zomer genoot Siham van een ontspannen vakantie met vriend Ricardo Kishna. ,,Ik ben deze zomer met mijn vriendin naar Mexico en Ibiza geweest. Dus ik ben de hitte een beetje gewend. Ik heb lekker mijn rust gepakt. Verstand op nul. Lekker”, vertelde de linkerspits aan Goal.

Zijn doorbraak in het eerste van Ajax heeft de spotlights op hem en Siham gevestigd. Toch konden ze in de zomer van 2014 nog redelijk anoniem voetbal kijken: ,,Tijdens het WK heb ik een aantal wedstrijden op het Museumplein gekeken. Andere wedstrijden heb ik thuis met familie, vrienden en mijn vriendin gezien.” Kishna is goed bevriend met Nathan Aké, die tegenwoordig bij Manchester City speelt.

,,Ik voetbalde vroeger in Den Haag heel vaak met vrienden op straat en op pleintjes. We zaten echt niet altijd achter de PlayStation. Buiten voetballen stond op nummer één. Het was voetballen, thuis eten en weer naar buiten. Nathan Aké woonde vijf minuten bij mij vandaan. We pakten de fiets en dan gingen we voetballen. Ik ken hem sinds ik een jaar of zeven ben. We hebben nog steeds contact. Ik ben een paar keer naar Londen geweest. Als hij even in Nederland is, komt hij bij mij langs. Nathan is een goede vriend.”

Zijn Surinaams-Hindoestaanse vader Dennie is evenement-coördinator. Het gezin Kishna bestaat verder uit moeder Brenda en zusje Indra (‘Zij is ook helemaal gek van Ajax.’) Ook zaakwaarnemer Mino Raiola is naar eigen zeggen belangrijk voor hem: ,,Hij kan hard zijn, maar is ook een warm persoon. Het is goed om iemand om je heen te hebben die de waarheid durft te zeggen. Het leven gaat niet altijd over rozen. Zo’n persoon heb ik nodig. Mino vertelt ook over wat hij met andere spelers meemaakt. Met Zlatan Ibrahimovic bijvoorbeeld. Hoe hij omgaat met aandacht en druk. Ibrahimovic zet bijvoorbeeld zijn telefoon vaak uit en is voor niemand bereikbaar. Hij doet de telefoon aan wanneer hij dat wil. Je moet soms voor jezelf kiezen als je zoveel aandacht krijgt als Zlatan.

Siham is de tweede van links, naast de vriendin van Mike van der Hoorn, Davy Klaassen en Joël Veltman.