Spelersvrouw.nl

Sherin Senler, de vriendin van Jerome Boateng

Sherin Senler vriendin Jerome Boateng

Ze kenden een break in hun relatie, maar Jerome Boateng keerde terug bij zijn vriendin Sherin Senler.

Het paar kreeg al jong kinderen Soley en Lamia, maar in 2011 gingen ze uit elkaar. De verhoudingen waren dermate verstoord dat er alleen nog via advocaten werd gecommuniceerd. De stoere verdediger zou zijn vreemdgegaan, speculeren Duitse boulevardkranten. Specifieker: Boateng zou in het Pentahotel in Berlijn een wilde nacht hebben beleefd met lingeriemodel Gina-Lisa Lohfink, voormalige deelnemer van Germany’s Next Topmodel en een andere vriend. Fotografen schoten plaatjes van de ontmoeting tussen de topvoetballer en het rondborstige model. Sherin Senler reageerde koeltjes en gaf aan dat ze op dat moment al een jaar uit elkaar zouden zijn geweest. Later verklaarde Lohfink dat ze op haar kamer slechts een goed gesprek zouden hebben gevoerd, maar dat geloofde niemand in Duitsland.

Maar zie daar. Aan het einde van 2013 bleek de vonk opnieuw over te zijn gesprongen tussen Boateng en de vrouw met wie hij een tweeling kreeg. Ze gaven hun liefde een tweede kans. Sterker nog: in het voorjaar van 2014 vroeg Jerome Boateng de mooie Sherin Senler, of Sherin Sendler zoals ze soms wordt genoemd, zelfs te huwelijk.

Boateng kreeg tweede kans na slippertje

Een jaar later kwamen echter alweer speculaties over strubbelingen in het huwelijk. Boateng zou zich gewelddadig hebben gedragen en zijn vrouw Sherin hebben mishandeld. Volgens Bunte, Blick.ch en Bild zou ze aangifte tegen hem hebben gedaan vanwege letsel aan het hoofd. Opvallend genoeg hebben sommige media later hun publicatie verwijderd, dus wellicht betreft het hier een speculatie die niet op waarheid berust.

We moeten echter wel concluderen dat Sherin Senler vooralsnog enkel met strubbelingen de media haalde en in het verleden zelden een interview heeft gegeven over haar eigen leven. We weten slechts dat ze modestudent is, maar verder zijn haar achtergrond en interesses geheel onbekend. Hun liefde voor tweeling Soley en Lamia zit echter diep verankerd. Zo liet Jerome Boateng de namen van hun kinderen op zijn lijf tatoeren en draagt hij ook een ketting met hun namen om zijn nek.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/735651733147222/photos/a.750573238321738.1073741844.735651733147222/770132186365843/?type=3&theater/” width=”650″/]