Spelersvrouw.nl

Shay Zahavi de vrouw van Eran Zahavi

Shay Zahavi is de vrouw van Eran Zahavi, een Israëlische voetballer die in de zomer van 2020 voor twee jaar bij PSV tekende. Eerder kwam hij al uit voor onder meer Palermo (Italië), Maccabi Tel Aviv (Israël) en Guangzhou R&F (China). In juni 2022 vertrok Zahavi weer naar zijn oude club Maccabi Tel Aviv (Israël)

Inhoudsopgave

Shay Zahavi vrouw Eran Zahavi

Shay Zahavi is een echte fitgirl. Ze zit bijna dagelijks in de sportschool en let net als haar man Eran Zahavi enorm goed op haar voedingspatroon. Niet voor niets maakte ze er ook haar werk van: Shay runt een eigen website met als onderwerp een healthy lifestyle. Ze schrijft aldaar over haar eigen leven, maar komt bijvoorbeeld ook met een wekelijkse tip voor mensen die ook zo’n afgetraind en vooral zo’n fit lichaam willen hebben en behouden.

Gelukkig heeft Shay Zahavi verder ook nog genoeg tijd om thuis aan het werk te gaan, want met haar man Eran Zahavi heeft ze drie kinderen: twee dochtertjes en één zoontje. Daar zal de blondine haar handen vast behoorlijk vol aan hebben.

Eran Zahavi speelde bij Palermo, Maccabi tel Aviv en Guangzhou

Eran Zahavi is in 1987 geboren in Rishon Lezion, in Isräel. Hij verhuisde echter al snel naar Tel Aviv om te spelen in de jeugd van Hapoel. In 2011 maakte de spits een droomtransfer naar Italië: helaas werd het bij Palermo geen succesverhaal, want mede door blessureleed speelde hij slechts enkele wedstrijden in de Serie A.

Daarom keerden Eran Zahavi en zijn vrouw Shay Zahavi twee jaar later al weer terug naar Israël, waar hij nu ging spelen voor Maccabi Tel Aviv. Daar scoorde de international aan de lopende band, waarna hij een gigantisch salaris op kon gaan strijken in China bij Guangzhou R&F. Toch besloot Zahavi in 2020 te tekenen voor een iets minder – maar nog steeds erg plezant – salaris bij PSV.

Eran Zahavi en vriendin Shay

In het bijzijn van zijn vrouw Shay Zahavi en de drie kids werd Eran in september gepresenteerd bij PSV. “Ik heb een geweldige tijd gehad in China, maar ik wil nog één keer in Europa laten zien wat ik kan. PSV is voor mij een geweldige kans. Spelen om de prijzen en aanvallend voetbal. Er ligt hier een mooie uitdaging en ik kijk er naar uit om in Nederland te spelen”, zei hij destijds.

Technisch directeur John de Jong zei verder: “Wij hebben een aantal hele goede, maar ook nog steeds erg jonge aanvallers. We staan aan de vooravond van hopelijk een heel druk seizoen, met veel internationale wedstrijden. Een brede selectie met meerdere opties zijn absoluut noodzakelijk om onze doelstellingen te bereiken.” Hoe dan ook zullen Eran Zahavi en zijn vrouw Shay Zahavi zich ongetwijfeld opperbest gaan vermaken in het immer gezellige Noord-Brabant. Shalom!