Spelersvrouw.nl

Shania Xanigy Mendonca vriendin van Kenneth Paal

Shania Xanigy Mendonça is de vriendin van Kenneth Paal, speler van Eredivisieclub PEC Zwolle. Ze zijn inmiddels al een behoorlijke tijd samen.

Shania Xanigy Mendonça vriendin Kenneth Paal

Shania Xanigy Mendonça en Kenneth Paal zijn getuige de schattige kiekjes op de sociale media helemaal dolgelukkig met elkaar. Ze zijn beiden een tikkeltje prettig gestoord en dat maakt ze nog leuker samen. Shania heeft een eigen beautysalon genaamd SXM Beautys, in Rotterdam. Klanten kunnen er onder meer hun haren laten stylen of tanden laten bleken.

Shania en Kenneth vloggen samen op Bali

Hun geluk deelden Kenneth en Shania ook al eens met hun achterban door samen enkele vlogs op te nemen en deze op het Youtube-account van de voetballer te plaatsen. De video’s gaan onder meer over een wedstrijddag van Kenneth, maar ook over juist een vrije dag van hem én over hun vakantie samen op het Indonesische Bali. Daar lieten de twee zien dat ze niet alleen van luieren houden, maar er ook graag samen op uit trekken.

Kenneth Paal speler van PEC Zwolle

Kenneth Paal maakte in de zomer van 2018 al op huurbasis de overstap van zijn jeugdliefde PSV, waar hij de jeugdopleiding volledig doorlopen heeft, naar PEC Zwolle. In Overijssel was zijn kans op een basisplaats veel groter, en dat is ook gebleken: Paal ontpopte zich onder coaches John van ’t Schip en later Jaap Stam tot een vaste kracht, resulterend in een permanente overstap naar Zwolle in de zomer van 2019.

Waar Paal in de PSV-jeugd vooral als aanvallende middenvelder werd ingezet, is hij nu omgeturnd tot linksback. Dat alles onder toeziend oog van vriendin Shania, want zij reist trouw met Kenneth mee om hem toe te juichen en te steunen. Ze vormen een grappig en lief koppel samen. Leuk!

Dit bericht bekijken op Instagram

Q&A online LINK IN BIO

Een bericht gedeeld door Kenneth Paal (@kenn__p) op