Spelersvrouw.nl

Shania Trömm vriendin van Thomas Buitink

Shania Trömm is de vriendin van Thomas Buitink, speler van Vitesse. Ze zijn al sinds januari 2014 samen en mogen dus met recht elkaars jeugdliefde genoemd worden. Loua-Mae Buitink is het eerste kind van het stel. Zij werd in 2021 geboren. Shania en Thomas zijn trotste ouders. Dat is wel te zien op het Instagram-account van Thomas.

Inhoudsopgave

Shania Trömm vriendin Thomas Buitink

Shania Trömm is geboren en getogen in Arnhem, de stad waar vriend Thomas Buitink in het shirt van Vitesse voetbalt. Shania is ook erg sportief aangelegd: ze is een echte fitness-liefhebster, en is meerdere dagen per week in de sportschool te vinden.

Dat is dan ook goed te zien aan haar prachtige lichaam, dat Shania Trömm met enige regelmaat vol trots toont op haar sociale media-kanalen. Verder houdt de blondine van reizen, soms met vriendinnen samen en soms met vriend Thomas Buitink.

Thomas Buitink speler Vitesse

Thomas Buitink wordt al erg lang als één van de grootste talenten van het Gelderse Vitesse gezien. Op zeer jonge leeftijd sloot de spits met een neusje voor de goal aan bij de hoofdmacht, en onder de nieuwe trainer Leonid Slutsky mag hij vaak minuten maken in de GelreDome. Thomas, speelt bij Vitesse samen met oud-Ajaxcieden Kjell Scherpen en Mitchell Dijks.

Thomas Buitink kon naar sc Heerenveen

In de zomer van 2019 was er nog lang sprake van een transfer naar sc Heerenveen, dat meer dan een miljoen euro over zou hebben voor Buitink, die in 2000 is geboren in Nijkerk.

Thomas bleef echter ‘gewoon’ bij zijn vriendin Shania Trömm in Arnhem. En dat vinden wij zeer begrijpelijk, want ze vormen een heel hecht stel samen!