Spelersvrouw.nl

Shani Van Mieghem, vriendin van Toby Alderweireld

Shani Van Mieghem vriendin Toby Alderweireld

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Toby Alderweireld ontmoette zijn vriendin Shani van Mieghem toen de verdediger nog bij Ajax speelde. Inmiddels is het stel getrouwd.

Brunette Shani Van Mieghem is schoonheidsspecialiste van beroep. Ze werkte in die rol ook al eens mee in een televisieprogramma over make up en visagie. Daarnaast houdt ze van paardrijden.

Toby en Shanie leerden elkaar al op jonge leeftijd kennen. Shani komt net als Toby uit België. Ze volgde haar verdediger naar Nederland en vervolgens naar Engeland en Spanje. De mooie dame trouwde in de zomer van 2015 met haar voetballer: eerst voor de wet in het gemeentehuis in Ekeren, daarna voor de kerk in de Antwerpse kathedraal.

Shani van Mieghem is niet iemand die erg op de voorgrond treedt, zoals sommige spelersvrouwen graag doen. Ze heeft wel een Facebook-account en een Instagram-profiel, maar die heeft ze redelijk afgeschermd. Ook gaf de mooie brunette voor zover bekend nog geen interviews, waardoor we niet heel veel van haar weten. Wel deelden ze eens een sexy slaapkamerfoto. Het deed de voetballer bovendien besluiten om maar helemaal met Facebook te stoppen.

Vriendin Toby Alderweireld: Shani van Mieghem

Een dieptepunt voor hun was de periode waarin ze werden bedreigd door een hacker. Het stel moest een IT’er inschakelen om hun cyberveiligheid te garanderen. ,,Kort nadat Alderweireld ging samenwonen met zijn vriendin kwamen er via Hotmail meerdere berichten binnen zonder enige grond van waarheid”, stelt Nico Cool, die het paar toen bijstond.

Naar verluidt had Alderweireld eerder een relatie met de Brabantse Joyce Paardekam, die hem zou hebben ontmoet als dochter van de voorzitter van Putte SK. Of het verhaal klopt weten we niet, maar we wilden het u ook niet onthouden.

Afijn, Toby Alderweireld en Shani van Mieghem hebben het geluk helemaal gevonden. Zeer waarschijnlijk kunt u Shani tijdens het EK ook weer spotten op de tribune om haar mandekker flink aan te moedigen.