Spelersvrouw.nl

Servin Bayat vriendin van Reza Ghoochannejhad

Servin Bayat is de vriendin van Reza Ghoochannejhad, een Iraanse speler van voetbalclub PEC Zwolle. Servin is de zus van een bekende Iraanse actrice, Sareh Bayat.

Inhoudsopgave

Servin Bayat vriendin Reza Ghoochannejhad

Servin Bayat en Reza Ghoochannejhad zijn al sinds hun jeugd bij elkaar. In maart 2016 bezegelden de tortelduifjes hun liefde met een huwelijk: ze trouwden tijdens een privé-ceremonie in de Imam Reza Moskee, in het Iraanse Masshad.

In januari 2018 hadden Reza Ghoochannejhad en Servin Bayat opnieuw iets te vieren: ze kregen namelijk hun eerste kindje samen, met de geboorte van zoontje Dorian.

© Instagram

Servin Bayat zus van actrice Sareh Bayat

Zoals gezegd is Servin de zus van actrice Sareh Bayat, die sinds 2001 schittert op het witte doek. Ze is onder meer te zien geweest in bekende Perzische films en series zoals Muhammad (2015) en Symphony No. 9 (2019).

Reza Ghoochannejhad voetballer PEC Zwolle

Reza Ghoochannejhad kwam op zijn vierde levensjaar als vluchteling vanuit Iran over naar Nederland. Hij sloot daar aan in de jeugd van sc Heerenveen en speelde daarna in Nederland voor Go Ahead Eagles, FC Emmen, SC Cambuur, opnieuw sc Heerenveen en sinds de zomer van 2019 voor PEC Zwolle.

Ook in het buitenland versleet Reza, topscorer van de Iraanse nationale ploeg en in zijn vrije tijd vioolspeler, ook de nodige clubs: hij stond onder contract bij bijvoorbeeld Sint-Truiden (België), Charlton Athletic (Engeland), Al-Kuwat (Saudi-Arabië), APOEL (Cyprus) en Sydney FC (Australië).

We kunnen dus wel stellen dat Reza Ghoochannejhad en Servin Bayat ongeveer iedere uithoek van de wereld al wel gezien hebben, dankzij de carrière van manlief. Maar voor nu zetelen ze weer lekker in het rustige Overijssel, in Nederland!w