Spelersvrouw.nl

SENSI LOWE, het lachende taartenmeisje van Voetbal Inside

Sensi taartmeisje van VI TV Oranje

Sensi Lowe is de wulpse stoot die Voetbal Inside-coryfeeën Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Jan Boskamp steevast bij hun verjaardag niet alleen trakteert op een heerlijke taart, maar ook op haar smakelijke decolleté. De rondborstige blondine heeft verder weinig met voetbal en helaas: ze is ook niet meer single.

Sensi, het taartenmeisje van VI, doet het namelijk met zanger Billy Dans. Wie zeggen jullie? Billy Dans. Ja, wij kenden hem ook niet, maar hij schijnt vooral te schnabbelen en op te treden in het Piraten en Sterren.nl wereldje. En om nou te zeggen dat we hier te maken hebben met een aanstormend talent.. mwah..

Maar goed, hartstikke leuk toch dat Sensi en Billy (niet te verwarren met die Zweedse boekenkasten..) het zo gezellig hebben. Ze posten in ieder geval met grote regelmaat selfies en foto’s op hun sociale kanalen. En in het geval van Sensi Lowe, die zich officieel model noemt, vinden we dat niet heel erg.

Sensi Lowe, taartenmeisje Voetbal Inside

Ons advies is wel om niet alleen zuinig te zijn op haar fraai gevormde figuur, maar ook wat hulp te zoeken bij haar PR-activiteiten. Op de website van HebbesCasting.nl schreef ze een niet geheel foutloos stukje, en dan hanteren we een understatement:

Hallo,
mijn naam is Sensi lowe.

Op dit moment ben ik elke werkdag om 17:20 te zien bij the price is rihgt op sbs6.

ik ben het 2 jaar in the phonehous reclame te zien geweest.
en ik ben te zien geweest in de serie hitsige hetty op bnn heb daar een gasterol gespeeld als chantal.

verder heb ik 10 jaar op de amsterdamse jeugd theater school gezeten
en ik heb toneel curses gevolgd bij harry klooster.
,
vriendelijken groeten,
Sensi Lowe

Sensi is van het bouwjaar 1991, jarig op 16 mei. En het leuke van die modellenprofieltjes is dat haar maten ook niet langer geheim zijn. Haar schoenmaat is 38, confectiemaat 36 en last but not least: haar mooie boezem is van het kaliber 70D. Wij kijken nu reeds uit naar de volgende verjaardagen van onze VI-vrienden waarbij Sensi in een klein jurkje de taart mag overhandigen..!