Spelersvrouw.nl

Séli Muyabo vriendin Matthias Verreth

Séli Muyabo vriendin Matthias Verreth

Séli Muyabo is de vriendin van Matthias Verreth. Terwijl de talentvolle aanvaller er alles aan doet om een plek af te dwingen in de hoofdmacht van PSV, zit ook zijn vriendin zeker niet stil. Séli studeert nog en houdt een blog bij waarin ze graag dingen deelt die haar bezighouden.

Inhoudsopgave

Séli Muyabo vriendin Matthias Verreth

Séli Muyabo is de vriendin van Matthias Verreth. Séli is al sinds 10 september 2013 het vriendinnetje van Verreth. Zij stond dan ook al aan zijn zijde nog voordat hij echt stappen maakte in zijn voetbalcarrière. Muyabo is negentien jaar oud en geboren in Den Haag. In het dagelijks leven houdt ze zich bezig met de opleiding tot interieurontwerpster en houdt ze haar eigen blog bij.

In het dagelijks leven zijn er een aantal dingen die Séli Muyabo erg bezighouden. Zo is ze graag met mode bezig en wilde ze als kind zelfs mode-ontwerpster of zelfs model worden. In 2016 besloot ze dan ook een blog te starten waarin ze haar passie voor mode kon delen. Ook haar andere passies: reizen en eten komen terug in haar blog.

Op 5 juli 2020 trouwden de twee nadat Seli hem het “ja” woord gaf.

Matthias Verreth van PSV

Matthias Verreth timmert ondertussen hard aan zijn carrière bij PSV. De aanvaller is twintig jaar oud en speelt al jaren in de jeugdopleiding van PSV. In 2007 verliet hij de jeugd van Lierse SK om in Eindhoven aan de slag te gaan. Sinds 2016 speelt Verreth voornamelijk bij Jong PSV, maar hij heeft zijn debuut bij PSV er ook al op zitten.

Daarnaast doet Verreth ook goede zaken bij de jeugdteams van België. Het lijkt een kwestie van tijd totdat Matthias Verreth definitief doorbreekt bij PSV en zijn debuut maakt bij de Rode Duivels.

Séli Muyabo is te volgen via Instagram en Facebook.