Spelersvrouw.nl

Sarah Kimpembe is de vrouw van Prensel Kimpembe

Sarah Kimpembe is de vrouw van Presnel Kimpembe

Sarah Kimpembe is de vrouw van Paris Saint-Germain-ster Presnel Kimpembe. Het stel is al samen toen Presnel in de jeugd speelde van de voetbalclub uit Parijs. Hun relatie hebben ze lang geheim weten te houden.

Zelfs, toen het stel getrouwd was, was het openbaar nog niet bekend dat ze een relatie hadden. Op dit moment hebben Sarah en Presnel 2 zonen. Hiervan zijn veel foto’s te zien op het Instagram-account van Sarah. Het gezin woont op dit moment in de Franse hoofdstad, hier voetbalt Presnel.

Inhoudsopgave

Alles over Sarah Kimpembe

Sarah Kimpembe is geboren in Algerije op 23 oktober 1995. Ze heeft op haar Instagram-account ruim 50.000 volgers. Naast ze bekend is al vriend van Presnel, werkt ze als model. En laten we eerlijk zijn: deze Algerijnse vrouw ziet er prachtig uit.

De bevalling van hun eerste zoon ging niet van een leien dakje. Kayis, werd als eerste geboren. Hij werd al geboren na 5 maanden. Hij woog ‘slechts’ 820 gram toen hij ter wereld kwam.

Omdat Kayis veel te vroeg geboren werd, moest hij weken in het ziekenhuis blijven. Het gaat op dit moment goed met Kayis. Zijn ouders zijn hier extreem blij mee. Twee jaar nadat Kayis ter wereld kwam, werd  Kahil geboren.

De carrière van Kimpembe

Presnel Kimpembe werd geboren op 13 augustus 1995 in Frankrijk. Hij draagt ook de Franse nationaliteit.  Zijn voetbalcarrière begon bij de Franse amateurclub AS Eragny. Hier speelde de Franse verdediger van 2002 tot 2005.

Eind 2005 werd hij toegelaten tot de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain. Hij is dus een spelers die opgeleid is door de club zelf. Rabiot, is een andere speler die door de club is opgeleid. 

Op 17 september maakte de man van Sarah zijn debuut voor de ploeg uit de Franse hoofdstad. Die wedstrijd speelden ze tegen RC Lens. Sterren als Thiago Silva, David Luiz en Marquinhos konden niet spelen. De wedstrijd tegen RC Lens werd gewonnen met 3-1. Tot 1 november 2022 kwam Presnel Kimpembe 231 keer uit voor Paris Saint-Germain, hierin scoorde hij 3 doelpunten en gaf hij 3 assist.

Kimpembe staat vaak naast Sergio Ramos. Samen met Hakimi (rechtsback) en Nunu Mendes (linksback) vormen ze de verdedigen. 

Gianluigi Donnarumma staat in de goal. De club uit Parijs scoort veel doelpunten, omdat ze Neymar, Messi en Mbappé voorin hebben staan. De centrale verdediger heeft nog een contract tot 30 juni 2024. We verwachten dat hij ook hierna bij de club blijft. Het is namelijk een ‘kind’ van de club.

De interlandcarrière van Kimpembe

Kimpembe komt uit voor Frankrijk, ondanks hij ook een Congolees paspoort heeft. De Fransman speelde nog in de onder 21 voor dit land. 26 maart 2015 kwam hij voor het eerst uit voor Frankrijk Onder 20. Op 27 maart 2018 maakte de man van Sarah zijn debuut in het ‘grote’ Frankrijk. Tot 1 november 2022 speelde hij hier 28 wedstrijden voor.

In het Franse elftal speelt hij achterin met Raphaël Varane. Enkele andere profvoetballers waarmee hij samen speelt bij zijn nationale ploeg: Karim Benzema, Antoine Griezmann, Paul Pogba en Ousmane Dembélé.

Kimpembe: vermogen en salaris

De Franse verdediger verdient op dit moment 7,2 miljoen dollar per jaar. Hierdoor heeft hij een vermogen van 30 miljoen euro.

Het liefdesleven van Kimpembe op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.