Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Santiago Giménez

Dit is de vriendin van Santiago Giménez

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 21 juni 2023

Fer Serrano is de vriendin van Feyenoord-aanvaller Santiago Giménez. Het stel is zelfs al een tijdje verloofd. In november 2022 ging de aanvaller van de Rotterdamse club op zijn knieën voor zijn prachtige vriendin.

Het stel heeft sinds mei 2018 een relatie. Eerder, woonde ze samen in Mexico, sinds hij bij Feyenoord voetbalt, wonen ze in de havenstad, Rotterdam. Ze is een goede kennis van Aurela Skandaj, de vriendin van Edson Alvarez

Fer Serrano, actrice, regisseur en influencer
© Instagram @ferserranoc

Inhoudsopgave

Fer Serrano is de vriendin van Santiago Giménez

De vriendin van Santiago Giménez werd geboren op 18 november 1997 in Mexico-Stad. Haar moeder is Mexicaans en haar vader is Spaans. Ze heeft een broer en twee zussen met wie ze in haar jeugd veel tijd doorbracht.

Op jonge leeftijd wilde ze maar een ding: tennisster worden. Ze heeft lange tijd op hoog niveau getennist, maar bleek uiteindelijk toch niet goed genoeg. In haar jeugd heeft ze veel moeten laten voor haar sport.

Nadat ze al 10 jaar op televisie was te zien, brak ze pas in 2016 definitief door. De prachtige vriendin van Santiago Giménez presenteerde het Mexicaanse programma ‘Pijma Party’. In het programma namen twee teams het tegen elkaar. Ze moesten de meest extreme tekst uitvoeren. En alles voor hun droomprijs: een compleet verzorgde rijs naar ‘Walt Disney World’.

Fer Serrano en Santiago Giménez zijn verloofd

Fer Serrano en Santiago Giménez zijn verloofd

In november 2022 vroeg de vriend van Fer Serrano haar ten huwelijk tijdens een welverdiende vakantie. De spits van Feyenoord gaf haar een prachtige ring. Fer Serrano, barste in tranen uit. Ze had graag gewild daar haar moeder nog bij hun bruiloft kon zijn. Zij is ondanks overleden.

Fer Serrano is een bekende Mexicaanse actrice

actrice, regisseur en influencer

De vriendin van Santigo werkt als actrice en presenteerde al meerdere tv-programma’s die op de Braziliaanse tv te zien waren. De Braziliaanse versie van ‘Pijama Party’ is hier een goed voorbeeld van. Sinds dat ze een relatie heeft met de voetballer, heeft ze haar tv-carrière aan de kant geschoven. Momenteel focust ze zich volledig op haar werk als infleuncer

De boodschap aan haar overleden moeder
© Instagram @ferserranoc

De boodschap voor haar overleden moeder

Op 25 maart 2022 overleed de moeder van Fer Serrano. De vriendin van Giménez besloot haar hoofd kaal te scheren, dit als laatste gebaar aan haar overleden moeder.

Door dit te doen, kan ze de dood van haar moeder beter verwerken. Ze heeft haar hoofd kaal geschoren, omdat de moeder van Fer ook kaal was. ”Zij had geen keus”, vertelde ze op haar socials.

Santiago Giménez aanvaller van Feyenoord

Hij speelt sinds 29 juli 2022 voor de Rotterdamse club. De aanvaller komt ook uit voor zijn geboorteland, Mexico. Bij Feyenoord speelt hij samen met Orkun Kokcü, Justin Bijlow en Quinten Timber.

Hij maakte zijn debuut op op 8 augustus 2022 in de uitwedstrijd tegen Vitesse. De club uit Rotterdam won die wedstrijd met 2-5. Helaas, wist Santiago niet in zijn debuutwedstrijd te scoren. In de 2e helft mocht hij invallen. Danilo Pereira da Silva, werd na de kant gehaald door trainer Arne Slot.

Wanneer gaan Fer Serrano  en Santiago Gimenz trouwen?

Het is nog niet duidelijk wanneer het stel gaat trouwen. We verwachten in de zomer van 2024.

Hebben Fer Serrano en Santiago Gimenz een kind?

Fer en Santiago hebben nog geen kind. De vriendin van Santiago Gimenz is op dit moment ook niet zwanger.

Wonen ze samen?

Uiteraard, wonen Fer en Santiago samen. Het stel woont samen in het prachtige Rotterdam.

Wie zijn er uitgenodigd op hun bruiloft?

We verwachten in ieder geval dat de teamgenoten van Feyenoord uitgenodigd worden. Feestbeesten Igor Paixão en Lutsharel Geertruida zullen in ieder geval aanwezig zijn. Of de spelersvrouwen achter de voetballers van Feyenoord ook mogen komen, is nog maar de vraag.

Hoe oud is Santiago?

De centrumspits van Feyenoord is geboren op 18 april 2001, hij is pas 22 jaar oud.

Foto’s © Instagram @ferserranoc