Spelersvrouw.nl

Sanne Paola Sinkeldam vrouw van Ramon Sinkeldam

Sanne Paola Sinkeldam vrouw vriendin Ramon Sinkeldam

Sanne Paola Sinkeldam is de vrouw van wielrenner Ramon Sinkeldam. De twee zijn al heel lang samen en zijn de trotse ouders van twee kinderen. Sanne steunt haar vriend volledig in zijn carrière als wielrenner, maar bekijkt zeker niet al zijn wedstrijden. Zij trekt er liever op uit met de kinderen en kan de valpartijen waar haar geliefde eventueel bij betrokken is niet goed aan.

Inhoudsopgave

Sanne Paola Sinkeldam vrouw Ramon Sinkeldam

Sanne Paola Sinkeldam is de vrouw van Ramon Sinkeldam. Sinds 2010 is zij de vriendin van Ramon en nog altijd zijn de twee tortelduifjes dolgelukkig met elkaar. In 2013 sprak Ramon in een uitgebreid interview met Cyclingonline al over zijn Sanne. “Het klikt enorm goed, we denken over de belangrijke dingen in het leven precies hetzelfde. Het zit gewoon goed.”

De volgende stap die de twee dan ook zetten, was een gezin stichten. In 2013 kwam hun zoontje ter wereld. Nog daarvoor stapten de twee in het huwelijksbootje. “Zij wilde, ik wilde, dus waarom wachten? En we gaan ook trouwen, de week na Parijs-Roubaix. Ons kindje, een zoontje, komt eind mei, begin juni. Dan is het plaatje compleet, want we hebben ook een huis gekocht, dat momenteel wordt gebouwd”, vertelde hij al in 2013. Vandaag de dag zijn ze dolgelukkig in Assendelft en hebben ze naast een zoon ook een dochter.

Sanne Paola Sinkeldam trouwe fan

Sanne Paola Sinkeldam steunt haar geliefde Ramon Sinkeldam altijd. Toch krijgt ze het liefst niet al te veel mee van zijn wielren-wedstrijden. Zo gaf ze al eens aan dat als haar man rijdt, ze leiver niet kijkt omdat ze het moeilijk vindt om te kijken naar de valpartijen waar Ramon eventueel bij betrokken is. Ook vindt ze het moeilijk om het kijken van wielrennen te combineren met jonge kinderen. Volgens haar zijn die liever aan het spelen dan dat ze naar wielrennen kijken.

Over Sanne’s eigen carrière is niet heel veel bekend. Wat wel duidelijk is, is dat ze onder meer marketing gestudeerd heeft aan Johan Cruyff College amsterdam. Ook heeft ze volgens haar Facebook-profiel gewerkt bij Primark Zaandam en is ze tegenwoordig werkzaam bij VUMC.

Sanne Paola Sinkeldam is te volgen via Facebook en Instagram.