Spelersvrouw.nl

Sandra de la Vega, vriendin van Andres Guardado

Sandra de la Vega vriendin van Andres Guardado

ex-PSV’er Andres Guardado heeft een relatie met de prachtige Sandra de la Vega. Zelden zagen we twee mensen zo verliefd. 

Nu is dat ook best logisch, want zowel de Mexicaanse middenvelder als zijn beeldschone vriendin Sandra zien er zeer behoorlijk uit. Echter, veel voetballers hebben een knappe vriendin, maar zijn dan niet zo toegewijd als Andres Guardado aan zijn vrouw Sandra de la Vega. In maart 2015 kregen ze hun eerste kindje: zoon Maximo Guardado de la Vega. Het stel werd werkelijk bedolven onder de kaartjes en cadeautjes van PSV-fans.

Sindsdien doen ze haast niets anders meer dan hun kleine spruit showen op Facebook, Twitter en Instagram. Wat betreft dat laatste medium hebben Andres en Sandra niet alleen hun eigen account, maar tevens een gezamenlijk account aangemaakt. Daarop nog meer zoete kiekjes van Maximo, maar ook selfies samen. Daarvoor heeft Guardado een heuse selfiestick aangeschaft.

Sandra de la Vega vriendin Andres Guardado

Over het leven van Sandra de la Vega weten we bar weinig helaas. Ze heeft een stralende glimlach, dus het is aannemelijk dat ze nu of in het verleden modellenwerk heeft gedaan, maar zeker weten doen we het niet. Afgaande op haar social media lijkt ze vooral fulltime strand-tester en supporter van man Andres. Oh ja, ze delen beiden een passie voor petjes.

Gelukkig valt over Andres Guardado, de Mexicaanse spelmaker, wat meer te vertellen. José Andrés Guardado Hernández werd geboren in Guadalajara, waar hij zijn carrière begon bij Atlas Guadalajara. In 2007 was de middenvelder al dicht bij een overstap naar PSV. Alles leek beklonken, tot Deportivo la Coruna een hoger bod deed en hem wegkaapte. Vervolgens speelde de middenvelder voor Valencia en het Duitse Bayer Leverkusen. In 2014 werd hij eerst verhuurd aan PSV, later nam de club hem definitief over. In zijn eerste seizoen werd hij door zowel het AD als VI uitgeroepen tot beste speler van het seizoen.

Guardado en zijn vriendin Sandra de la Vega zijn goed bevriend met landgenoten Hector Moreno en diens vriendin Irene Martinez.