Spelersvrouw.nl

Sam Cooke, de prachtige vriendin van Chris Smalling

Sam Cooke vriendin van Chris Smalling

Ze heeft de ‘looks and the brains’: Sam Cooke is beroemd als vriendin van Chris Smalling, maar de mooie blondine heeft ook een geheel eigen carrière.

Naast lingeriemodel is Cooke namelijk ook actief als DJ. Ze werkt intensief samen met het bekende dancelabel Hed Kandi en deed shows op Ibiza en grote clubs overal ter wereld. Daarnaast staat ze bekend als getalenteerd fotograaf en make-up artiest. IN 2013 besloot ze haar laatste pikante fotoshoot te doen en zich daarna te richten op de wereld achter de lens. Haar borsten werden menig maal ‘the best boobs in Brittain’ genoemd. ,,Wat ik het mooiste aan mijzelf vind? Mijn borsten natuurlijk! Vaak vragen mensen of ze echt zijn, daar kan ik echt geirriteerd om worden. Natuurlijk zijn ze echt!”

Desondanks is Sam Cooke nog altijd buitengewoon populair. De vriendin van Chris Smalling eindigt steevast in de bovenste regionen van de populairste WAG-verkiezingen. Mede daardoor is ze nog altijd geliefd object van de Britse boulevardbladen om over te schrijven.

Model en vriendin Sam Cooke van Chris Smalling

Opvallend is dat Sam Cooke vier jaar ouder is dan verdediger Chris Smalling. Hun relatie ontstond in 2011 en zorgde aanvankelijk voor verbazing, maar ook respect voor Smalling die één van de meest begeerde en sexy vrouwen in Engeland had weten te verleiden. Hun privéleven wordt, mede door hun eigen Instagram-foto’s, breed uitgemeten in de media. Zo kwam de brand in hun hot tub in het nieuws en schreven de bladen uitgebreid over hun vakantie naar Peru. Het is niet geheel duidelijk met wie Sam Cooke en Chris Smalling eerder een relatie hadden.

Chris Smalling speelt sinds 2010 voor Manchester United, dat hem overnam van Fulham. De verdediger is bovendien een belangrijke kracht voor het Engelse nationale elftal. Zijn salaris wordt geschat op 2,6 miljoen pond, of te wel drie miljoen euro. Genoeg over Smalling, hoog tijd voor wat fraaie foto’s van zijn prachtige blonde vriendin!