Spelersvrouw.nl

Sabrina Kvist Jensen, de Deense vriendin van Christian Eriksen

Christian Eriksen, de begaafde Deense middenvelder, heeft sinds medio 2012 een relatie met zijn knappe vriendin Sabrina Kvist Jensen, uit Tommerup.

Eriksen komt uit Middelfart. Ze zijn voor zover bekend nog niet getrouwd en hebben ook nog geen kinderen.

Sabrina schermt liefst hun privéleven af van de buitenwereld. Ze is wel actief op Instagram, maar haar account is afgeschermd. Op Facebook zijn wel enkele foto’s van het stel te zien. Het zorgt ervoor dat de paparazzi niet aarzelen om het koppel tijdens hun vrije tijd te fotograferen, wat er zelfs al eens voor zorgde dat een foto waarop de passioneel tongzoenden in het centrum van Londen in kranten, bladen en websites kwam.

Eriksen vertelde kort na zijn debuut in de Premier League dat zijn wil om te slagen in Engeland soms ten koste gaat van zijn vriendin Sabrina: ,,Ik zou heel graag vaker uitgaan in de stad met mijn vriendin en vrienden, maar dat past gewoon niet bij het leven van een Premier League-speler”, zegt Eriksen in gesprek met The Daily Mail. “Om om de drie à vier dagen te presteren op zo’n hoog niveau moet je mentaal en fysiek goed met je lichaam omgaan. Mijn vriendin heeft daar wel eens moeite mee.”

Christian Eriksen heeft een relatie met Sabrina Kvist Jensen

Hun relatie begon naar verluidt in 2012. Eriksen showde zijn brunette, die een typisch Scandinavisch gevoel voor stijl heeft, voor het eerst toen hij een Deense voetbalprijs mocht ophalen: ,,We kenden elkaar al wel langer, maar we hebben nog niet lang een relatie.” Volgens verschillende media zou Sabrina graag willen dat haar vriend een tatoeage zou nemen, maar Eriksen zelf ziet dat niet zitten.

Eriksen werd in het verleden uitgeroepen tot Deens talent van het jaar. Na zijn doorbraak bij het Nederlandse Ajax haalde Tottenham Hotspur hem naar de Premier League, waar hij zich goed staande houdt. Bij de Londense club verdient hij zo’n vijf miljoen euro per jaar, sinds hij in 2016 zijn contract verlengde. Daar gingen wel moeizame onderhandelingen aan vooraf.