Spelersvrouw.nl

Sabia Engizek, ex-vriendin van Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz

Sabia Engizek Boulahrouz vriendin Rafeal van der Vaart

Wat dacht Sabia haar geliefde Rafael van der Vaart te kunnen geven wat Sylvie Meis hem niet bracht? Dat vroegen wij ons af toen de geboren Duitse het hart van de Oranje-international wist te stelen. Hun liefde was echter van korte duur. Sabia blijkt bovendien een nogal turbulent verleden te hebben.

Glamour, het heeft Sabia altijd al getrokken. Deze femme fatale werkte als 19-jarige reeds als erotisch danseres in een nachtclub. Op dat moment was ze zelfs al moeder, nadat ze op 17-jarige leeftijd is bevallen. Naar verluidt zou de nachtclubeigenaar, luisterend naar de naam Milan B. de vader van dochter Katharina zijn.

Sabia weet haar tienerdochter echter hermetisch uit de spotlights te houden en zou volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds nauwelijks meer omkijken naar het kind. Het leven van Sabia, een Turkse schone die zoals gezegd in Duitsland werd geboren, neemt een belangrijke wending als ze Khalid Boulahrouz versiert.

Sabia Egizek vriendin Rafael van der Vaart

De verdediger trouwt met de donkerharige schoonheid in 2006. Twee jaar later zijn ze het trieste middelpunt van de belangstelling tijdens het EK, waar ze hun ongeboren kind verliezen. In 2012 komt er een einde aan het huwelijk, waarin ondertussen wel een zoon en dochter zijn geboren. Boulahrouz stelt nadien in een interview met Sabia thuis ‘geen rust’ te hebben gevonden.

Sabia, de ex van Khalid Boulahrouz

Lang duurt het niet voordat Sabia weer een bekende voetballer schaakt. Uitgerekend de man van haar beste vriendin Sylvie Meis, Rafael van der Vaart, valt voor haar mysterieuze oogopslag. De voormalig nachtclub danseres legt het aan met één van de sympathiekste internationals van de laatste jaren. Hun relatie houdt echter niet lang stand en eindigt bovendien met een knal. Want juist op het moment dat de breuk bekend wordt, stelt Sabia zwanger te zijn van Rafael. De zwangerschap blijft echter met raadsels omgeven en wordt door sommige media zelfs openlijk betwist. Tot een geboorte van een gezond en levend kindje komt het in ieder geval niet. Na Rafael-gate duikt Sabia Egizek nog wel af en toe op in de media, maar voor zover bekend heeft zij nog geen nieuwe relatie. Hieronder beelden van de schoonheid van ‘femme fatale’ Sabia. Een korte opsomming van het leven van Sabia:

3 comments